A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Frekventált helyen panellakás eladó

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1033 Budapest III. kerület

Óbudán III. kerületben Matróz utcában szép ápolt házban, IX. emeleti 50 m2-es 2 szobás (külön nyíló, méretük: 17 m2), világos konyhás, teljes körűen felújított lakás eladó. A lakásban új nyílászárók (külső és belső) kerültek beépítésre, a víz és villanyvezeték 2018-ban lett kicserélve. Mindkét szoba klímával ellátva. A redőnnyel felszerelt ablakok egy kellemes zöld parkra néznek. Az ingatlan tehermentes, szinte azonnal birtokba vehető. Az ajánlat tartalmazza a képen látható bútorokat, mosógépet és hűtőszekrényt! Parkolás a környéken fizetős, de a tulajdonosoknak a ház környékén évente csak 2.500 Ft ba kerül. Az összes fogyasztás egyedi mérőórák alapján elszámolható. A szigetelt épület energiatakarékos és a közös-költség, fűtés díja is igen kedvező. Közelben szupermarketek Auchan, Aldi, Lidl, kisebb nagyobb boltok, gyógyszertár, iskola, óvoda, bölcsőde, piac, étterem és edzőterem szinte minden a környéken megtalálható. A háztól száz méterre található több zárt biztonságos, modern játszótér, valamint a házi kedvenceinknek kialakított kutyafuttató is. A fonódó villamos megálló gyalogosan 3-4 percre, még a Szentlélek téri Hév három villamos megállóra található. Hitel felvételi idő nem akadály, az ingatlan tehermentes, és azonnal birtokba vehető. Kérem, a további információkért, megtekintési időpontért keressen bizalommal, akár hétvégén is. Irányár: 35.900.000 Ft
Amennyiben még egy ingatlant el kell adnia ahhoz, hogy ezt az lakást meg tudja vásárolni, arról is szívesen beszélgetek Önnel személyesen. Kérjen tanácsot az értékesítésről, az aktuális piaci helyzetről, a konzultáció az első alkalommal teljesen ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel!
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége?
Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Referencia Trend Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 50 m2
Eladási ár 35 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus panel
Emelet 9
Tájolás dél
Ingatlan eladási ár
35 900 000 Ft
101 019
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!