A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Gyönyörű kilátás a belváros szívében

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

3530 Miskolc

Eladásra kínálok egy belváros szívében elhelyezkedő lakást, gyönyörű kilátással. Az ablakból látszik az Avasi kilátó, az Erzsébet téri szökőkút, valamint a Kossuth szobor is.

Az ingatlan kiadó abban az esetben, ha a bérlő hosszútávban gondolkodik.

A lakás alapterülete 85 m2. Kettő 20 m2-es nagy szoba van az ingatlanban, mindkettő ablaka az Erzsébet térre néz. A szobák világosak, napfényesek. Az ablakok elé 3 évvel ezelőtt redőny került fel.

Egy tágas konyha tartozik az ingatlanhoz, amelyben az étkező teljes egészében elfér. Egy kisebb helyiség nyílik a konyhából, ahol ízlés szerint kialakítható gardróbszoba vagy spejz.

Egy fürdőszoba és egy wc helyiség található a lakásban. Ezek mellett egy nagyobb spejz és egy L alakú erkély tartozik a lakáshoz.

A lépcsőház 2021 első felében felújításon esett át.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette a figyelmét és további információval szolgálhatunk vagy egyéb ingatlana értékesítésben illetve hitellel kapcsolatban a segítségére lehetünk hívjon bizalommal!

Tolnai Szilveszter : +36 30 796 06 49

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Agro- Aglio Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvédelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 85 m2
Teraszméret 8 m2
Eladási ár 31 990 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 2
Tájolás nyugat
Ingatlan eladási ár
31 990 000 Ft
89 452
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!