A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Építési telek

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

3597 Hejőkeresztúr

Szeretne nyugodt vidéki környezetben de mégis városi közelségben élni?
Építse fel álmai otthonát Hejőkeresztúr egyik csendes, frekventált utcájában, közel a településközponthoz. A telek mérete 1973 nm, víz akna telken belül, gáz, villany az utcában. A Debreceni-tó közelsége sokféle szabadidős tevékenységnek nyújt lehetőséget.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette a figyelmét és további információval szolgálhatunk vagy egyéb ingatlana értékesítésben illetve hitellel kapcsolatban a segítségére lehetünk hívjon bizalommal!

Birgenstok Adrienn: +36307960673

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Agro- Aglio Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvédelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 1973 m2
Eladási ár 4 900 000 Ft

Helyiség adatok

További adatok

Ingatlan eladási ár
4 900 000 Ft
13 943
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!