A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

2 külön nyíló szobás, parkra néző 1. emeleti lakás eladó szigetelt házban!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

2400 Dunaújváros

Barátság városrészben, 56 nm-es, 2 külön nyíló szobás, parkra néző 1. emeleti lakás eladó szigetelt házban!

Lakás:
Az ingatlan 12 lakásos, zárható és szigetelt, rendezett lépcsőház 1. emeletén helyezkedik el.
A lakásba belépve található egy előszoba, és egy kamra és egy beépített szekrény, mely könnyen kibontható, ezzel megnövelve a teret. Kettő, külön bejáratú, ideális hálószoba, konyha, egy kádas fürdőszoba a mellékhelyiséggel van az ingatlanban. A hálószobákban parketta meleg padlóburkolat lett lerakva, az összes többi helyiség járólapos, a fürdőszoba+ mellékhelyiség, valamint a konyha burkolata csempével rendelkezik.
A központi fűtés melege radiátorokon keresztül van biztosítva, melyek költségosztókkal vannak felszerelve. Műanyag, hőszigetelt, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt parkra néző ablakaival megnyugvást és a természet szépségét tárja a leendő tulajdonosa elé.

Az épület déli tájolásának köszönhetően világos lakás.

A lakáshoz tartozik még egy külső tároló is, amely nagyban megkönnyíti az ott lakók számára az éppen nem használatos tárgyak tárolását.
A lépcsőház tiszta és rendezett, szigetelt, valamint korszerű műanyag ablakkal, kedves, segítőkész lakóközösséggel rendelkezik. A lépcsőházba biléta segítségével lehet bejutni.

Környék:
A lakás a város kedvelt részén a Dunaparthoz közel helyezkedik el. A közelben Lidl, Aldi, Posta megtalálható. Városközpont 10 perc sétával elérhető.

Pár lépésre található Duna parton jókat lehet sétálni, kocogni, illetve a Duna túloldalára kiváló rátekintést biztosít a nézelődők számára.

Közös költség 8.550 Ft havonta.

PARKOLÁS:
A társasház előtt és közvetlen mellette számos autó díjmentes parkolására van lehetőség. Közelben több, elektromos autó töltésére is van kiépített töltőállomás.

Ha egy igazán jó lehetőséget keres, akkor erről nem érdemes lemaradnia!

Az egyetem közelsége is előnyös lehet, befektetés szempontjából.
Az lakás teljesen per-és tehermentes, rövid időn belül költözhető.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését netán tud olyat, aki számára érdekes lehet, vagy jelenlegi ingatlanát értékesítené, teljes körű tanácsadással segítünk, kérem keressen bizalommal!

Finanszírozás:
Az ingatlan per, teher és igénymentes, a tulajdonos 10% foglalót kér adásvételkor.
Rugalmasan költözhető a fizetési ütemezéstől függően!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Annus Ferenc E.V. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1 pont hu per adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 56 m2
Eladási ár 15 500 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus csúsztatott zsalu
Emelet 1
Tájolás dél
Ingatlan eladási ár
15 500 000 Ft
43 615
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!