A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Szigetszentmárton a nyugalom szigete!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

2318 Szigetszentmárton

Szigetszentmártonban, Budapesttől 30 km-re, békés, rendezett környezetben, 538 m2-es telken, 74 m2-es, 1960-as években épült, vegyes falazatú, részben cseréptetős, jó állapotú, 1+1 félszobás (+hall), D-i fekvésű, jó elosztású, rugalmasan költözhető családi ház eladó.

Az ingatlanban helyet kapott két szoba, hall, konyha, fürdőszoba illetve egy előszoba. A ház fűtése cserépkályhával illetve gáz konvektorral megoldott. A felújítás során a villanyvezetékek cseréje a fürdőben illetve a konyhában megtörtént, a szobák új burkolatokat kaptak.

A környék ellátottsága remek, a közelben élelmiszerbolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, óvoda, általános iskola, étterem, benzinkút. A Duna-part 10 perc sétával elérhető (strand, horgászati lehetőségek, Mártoni Csárda)
Közlekedése jó, a H6-os HÉV (Ráckeve – Közvágóhíd) kényelmes sétával 8-10 perc.

Érdemes megnézni, amennyiben bővebb információra van szüksége, hívjon bizalommal, hétvégén is!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AURORA Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1 pont hu per adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 74 m2
Méret tulajdoni lap szerint 538 m2
Eladási ár 28 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus vegyes falazat
Tájolás Dny
Ingatlan eladási ár
28 900 000 Ft
80 769
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!