A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Madárcsicsergős nagypolgári!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1115 Budapest XI. kerület

Kiadó sorba került ez a 99 négyzetméteres, felújított, nappali+2 hálós, napfényes, teraszos, kertkapcsolatos, garázsos, dupla komfortos lakás egy 3 emeletes polgári villa félemeletén.

A XI. kerület zöld részén, egy 3 szintes, 3 lakásos villaépületben található a lakás.
A ház mögött egy 400 négyzetméteres közös használatú kert található, mely remekül kihasználható egy csodás napsütéses napon.

Két bejárata van az ingatlannak, egy a lépcsőházból, egy pedig a hátsó kertből, ami pár lépcsőfok után a saját loggiáról nyílik.
Az ingatlan teljes körűen felújított, riasztóval felszerelt és gépesített, de viszont bútorozásról az új bérlőnek kell gondoskodnia.
Az amerikai konyhás nappali mellett 2 külön hálószoba foglal helyet, az egyikhez tartozik egy saját zuhanyzós fürdőszoba, a kádas fürdő pedig a folyosóról nyílik.
A fűtést cirkó fűtés biztosítja.
A közös költség 6000,-Ft, mely a klasszikus költségeket tartalmazza, a víz, villany és gáz mérőórák alapján fizetendő.

Tartozik egy saját garázs is a lakáshoz, de az utcán ingyenes a parkolás és mindig van parkolóhely.

Az utcában csendes, kedves és barátságos a lakóközösség.
A közelben minden fontosabb bolt és szolgáltatás elérhető, gondolva itt kisebb boltokra, postára, gyógyszertárra, fodrászra és hasonló üzletekre.
A kikapcsolódás is könnyedén megoldható, hiszen sétatávolságon belül több étterem és bar megközelíthető, de több zöld park is elérhető, a Feneketlen-tó is csak 5 perc.
A közlekedést sem kell bízni a véletlenre, több busznak és villamosnak is a megállója percekre van a lakástól.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 99 m2
Teraszméret 6 m2
Eladási ár 350 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Emelet félemelet
Tájolás kelet
Ingatlan eladási ár
350 000 Ft
978
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!