A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

+36-30-7960560

admin.thokoly@immo1.hu

1146 Budapest, Thököly út 53

+36-70-4427070

É sz.: 47.5071927 K h.: 19.0935386

Köszönjük figyelmét és bizalmát! 2013-ban nyitottuk meg ingatlanirodánkat a XIV. kerületben, a terület egyedüli Immo1-es irodájaként.

  Igaz a Hálózat teljes, több ezres kínálatával, az egész Budapesten már 17 irodával, várjuk, és szolgáljuk ki Önöket, de számunkra mégis a zuglói otthonunk,  lakásai, házai jelentenek a legtöbbet, hiszen csapatunk mindegyik tagja itt él, mindennap ebben a zöldellő kerületben, és kerületből indulunk el, és a sikerek, élmények, a kemény munka után, itt is zárjuk le napunkat.

   Amikor eladásra kínálja otthonát, sokéves tapasztalatainkból, átélt érzéseinkből táplálkozva választjuk ki a sikeres, biztonságos értékesítés érdekében a legmegfelelőbb stratégiát, technikát, ami leginkább „testhezálló” az adott területi sajátosságokra.  Abban az esetben amikor Ön szerethető fészket választ családjának, vagy saját magának akkor az igényei pontos felmérése után választjuk ki közösen, Önnel a legapróbb részletekig együttműködve a kereséséhez, keresésükhöz leghozzáillőbb ingatlant.
Ugyan néhol szükségesek a kompromisszumok, de mindig tudjuk, hogy milyen irányba, melyik utcába induljunk majd el!

  Az irodában mindannyian a szakmában "vének" vagyunk, rengeteg sikeres értékesítési, és probléma megoldási tapasztalattal a hátuk mögött, de eredményeink frissen, fiatalon tartják a csapatot és ambícióinkat! Amennyiben hitelre is szüksége van, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk.

 Mi nem foglalkozunk egyszerre tömeges mennyiségű ingatlannal, mert csak úgy lehet minőségi szolgáltatást nyújtani, ha napi kapcsolatban vagyunk az ügyfelekkel. 

 Ha kíváncsi csapatunkra, kérjük, olvassa el üzletkötőinkre kattintva a személyes bemutatkozókat, illetve Ügyfeleink őszinte véleményét az elvégzett munkánkról!

 További információ a 06 70 442 7070 -es számon,
vagy az admin.thokoly@immo1.hu email címre küldött önéletrajzodra, 72 órán belül személyes találkozót biztosítunk.

 Tegyen próbára Ön is!
Gazdagodjon egy szép élménnyel, egy jó döntéssel!

Köszönettel,
Immo1 Thököly úti csapata

 Üzletkötőnek jelentkezem

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!