A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

+36-70-4660289

siko.levente@immo1.hu

1141 Budapest, Szugló utca 116.

Üdvözöljük oldalunkon!

 

Irodánk 2012 második felében nyitott meg a Pillangó utcában, a Fogarasi úti Tesco mellett. (Jeleneleg a Szugló utca 116 szám alatt érhető el az iroda, ideiglenesen !)

 

A csapatunk egyedülállóan színes egyéniségekből áll, a múltunk egyénenként eltérő, és különböző ingatlanirodáktól érkeztünk, de a szakmában szerzett tapasztalatainkat az Immo1 által kidolgozott tudással ötvözve folyamatos előrelépést érünk el. Ezen együttműködés eredményeként büszkék vagyunk azon sikerekre, melyet mind az értékesítésben, mind pedig az emberi kapcsolatok széleskörű kialakításában el tudtunk érni. Odafigyelünk minden olyan fontos részletre, amely hozzásegít minket ahhoz, hogy kiemelkedjünk a piaci átlagból. Mindig keressük azt a pluszt, amivel többet tudunk szolgáltatni, mint a többi piaci szereplő. 

A sok pozitív visszajelzés, az elégedett köszönőlevelek, valamint a személyes vallomások adnak nap mint nap erőt ahhoz, hogy még profibban végezzük hivatásunkat, és még több megelégedett Ügyfél és mosolygós kolléga adja tovább jó hírünket.

 

Köszönjük figyelmét!
Immo1 Szugló utcai csapatÜzletkötőnek jelentkezem

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!