A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Székesfehérvár, Távirda utca

+36-20-4953084

8000 Székesfehérvár, Távirda u.20.

Kedves Érdeklődő!


Üdvözöljük a székesfehérvári IMMO1 Iroda honlapján!


Leendő Ügyfeleinket a Székesfehérvár, Távirda utca 20. szám alatt várjuk, ahol a szakértelmünkkel, tudásunkkal és tapasztalatunkkal kívánunk segíteni Önnek.

Tapasztalt, energikus csapatunk minden tagja azon dolgozik, hogy a rájuk bízott ingatlanokat probléma mentesen, lehető leggyorsabban és a legmagasabb piaci áron értékesítsék, illetve hogy a Vevőik igényeit teljes körűen kiszolgálják. Ez a hozzáállás biztosítja Partnereink elégedettségét, hiszen garantáltan pénzt, időt és energiát takarítunk meg nekik.

Mi nem foglalkozunk egyszerre tömeges mennyiségű ingatlannal, mert csak úgy lehet minőségi szolgáltatást nyújtani, ha napi kapcsolatban vagyunk az ügyfelekkel.

Csapatunk minden tagja azon dolgozik, hogy a legjobb piaci áron, problémamentesen és biztonságosan tudja lebonyolítani a különböző típusú ingatlanok értékesítését, illetve bérbeadását.

A szakmai tudás és a professzionális munkavégzés mellett elengedhetetlen az emberközpontúság. Ennek a szemléletnek az egyik alappillére az Ügyfeleinkkel és a Partnereinkkel való napi kapcsolattartás, hiszen ez mellett tudjuk elérni az ingatlan gyors és zökkenőmentes értékesítését.

A gyors és biztonságos ügyintézés érdekében Irodánk segíteni tud Önnek a hitelügyintézés és a jogi procedúra lebonyolításában is, mivel kiváló pénzügyi szakemberek és ingatlanjogban jártas ügyvéd támogatja a munkánkat.

Találjuk meg együtt a legjobb megoldást ingatlanügyeivel kapcsolatban!


IMMO1 székesfehérvári csapataÜzletkötőnek jelentkezem

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!