A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

+36-70-9676186

dukat.teodora@immo1.hu

2083 Solymár, Templom tér 3. sz.

Üdvözlöm, a solymári ingatlaniroda honlapján

Solymáron lakunk, itt foglalkozunk ingatlanközvetítéssel  már több mint 10 éve. Mivel itt élünk, tökéletes helyismerettel rendelkezünk, "mindenkit" ismerünk, tisztában vagyunk a helyiingatlan piaci trendekkel, figyelemmel kísérjük a változásokat. Az iroda kínálata mindig az aktuális, és legkeresettebb ingatlanokból igyekszünk összeállítani, figyelembe véve az eladhatóságot, a piacképességet.

Ügyfeleinkkel  bizalmi kapcsolat építésére törekszünk, úgy gondoljuk,  hogy ez az ingatlan szakma alapja. Rendíthetetlenül hiszünk az egyenes beszéd erejében, egymás véleményének tiszteletben tartásában, és az elvégzett munka tisztességében.

Az ingatlan eladása nálunk nem szerencse kérdése, hanem a kötelező szakmai munka elvégzésének teljesen természetes velejárója. Ebben hiszünk: az elvégzett munkában, és a maradéktalan együttműködésben.

A szakmánkat elfogultan szeretjük és napi 8-10 órában csak ezzel foglalkozunk.

Solymár népszerű, különlegesen szép hely, egy hagyomány tisztelő község, ahol minden rendben  tartott, szervezett és rendezett. Szerencsésnek érezheti magát  aki itt lakhat, és igazán  jó választás annak, aki  itt szeretne majd lakni.

A megoldás keresésében készséggel állunk rendelkezésére.

Tisztelettel: A solymári IMMO1 Ingatlaniroda csapata

 Üzletkötőnek jelentkezem

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!