A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

JelentkezemMiért változtassak?

Kezdő ingatlanosként Ottóval dolgoztam az első három évben. A váratlan lelépését napokig cserbenhagyásként, duzzogva éltem meg, de nyilvánvaló volt, hogy csak a jogilag és technikailag szükséges időt kell kivárni a folytatáshoz. A régi irodában megváltozott a hangulat és a hatékonyság, csökkent a létszám, elmaradtak az ötletek és újítások, felerősödött az önámító rutin. Az egy éves küzdés tapasztalata megérlelte a döntést, hogy a remélt ajánlatot azonnal érdemes elfogadni. A váltás után az új portfolió és ügyfélkör megszerzése és a beilleszkedés volt az elsődleges cél. Kisebb portfolióval, de tudatosabb módszerekkel hatékonyabb lett a munkám, az eredmény fedezte az átmeneti anyagi veszteséget. Magabiztosabbá, kisimultabbá tett a váltás.

Miért igen?

Ingatlanosokra mindig szükség lesz, de nem hiszek az egyéni munkában, ahogy az önmagukon túlnőtt, rugalmatlan hálózatokban sem. Olyan csapathoz érdemes tartozni, aminek a vezetői az optimális létszámra törekszenek, nem a maximálisra, ahol még képesek figyelni az emberi tényezőkre, tisztelik az egymásrautaltságot, a közös érdekeket, ahol a haszon érdekében akarják és képesek megteremteni a szükséges és változó feltételeket.

Hogyan lesz több pénzem?

Az első évben nőtt a jövedelmem, köszönhetően a kezdeti lelkesedésnek, a földrajzi szabadságnak, a jó hangulatnak, a jobb számítógépes rendszernek, programnak, a tudatosabb munkának, a GJP-ajánlásoknak, a rangidős felelősségének egy induló csapatban.

Mit szólnak a többiek?

Tekintettel a folytonosságra, hogy nem változtattam a foglalkozásomon és az új cég tulajdonosai is megegyeztek a korábbi vezetőimmel, ismerőseimnek nem volt okuk félteni, bíztak a helyzetértékelésemben, hogy megszokásból nem megyek szembe az érdekeimmel. Azóta jogosnak látják a váltást, mivel megszűnt a régi irodám.

Sikerülne nekem is?

Félelemre nem volt okom, mert szakmailag már nem várhattam fejlődést a korábbi irodában, néhány volt kollégám barátságát pedig megtarthattam, függetlenül a váltástól, személyes alapokon.

Miért változtassak?

Az előző 15 évben kereskedelmi terülten dolgoztam, de éreztem változtatni kell. Vágytam az anyagi biztonságra, támogató környezetre, ahol nyugodtan végezhetem munkám. Az ingatlanozás mint szakma mindig is vonzott, s az élet úgy hozta (mert nincsenek véletlenek :) ), hogy pont abba az irodába volt felvétel, ahol pár hónappal azelőtt saját házunkat vásároltam. Nagyon örültem a lehetőségnek, ezalatt a néhány hónap alatt is rengeteget tanultam, segítő kollégáktól, vezetőmtől. Úgy érzem jó döntést hoztam, köszönöm Immo1.

Miért igen?

Mert profi képzések, informatikai háttér és kollégák állnak mögötted, hogy a leghatékonyabban tudd végezni hivatásod.

Hogyan lesz több pénzem?

Kitartás, alázat, céltudatosság. A know how-t sikeres emberek oktatják, sajátítsd el és te is azzá válsz. :)

Mit szólnak a többiek?

A családom örül, hogy nyugodtabb, boldogabb lettem. Támogattak maximálisan mindenben. Jó döntésnek bizonyult.

Sikerülne nekem is?

Miért ne, csak rajtad múlik!

Miért változtassak?

Néhány éve azért jöttem el az ingatlanközvetítő cégtől, ahol korábban dolgoztam, és azért választottam az Immo1-et, mert fejlődni akartam szakmailag. Kemény munka volt, de megérte. Sok eredményes ingatlaneladáson vagyok túl, és mindegyikből tanultam valamit.

Miért igen?

Hoztam egy döntést, és a lehetőséget választottam, Ezután már "csak" azon kellett dolgoznom, hogy ezt a lehetőséget jól használjam.

Hogyan lesz több pénzem?

Számomra nagyon fontos, hogy olyan munkát végezzek, amit szeretek, amit örömmel tudok végezni, és másoknak is hasznára van. Természetesen meghatározó szempont, hogy ebből a munkából az igényeimnek megfelelő színvonalon tudjak élni. Ehhez jól szervezett, kitartó munkára van szükség, és arra, hogy beletegyem a plusz energiát, a pluszmunkát, szívvel-lélekkel, akkor is, amikor kényelmetlen.

Mit szólnak a többiek?

Ha mindig azzal foglalkoznánk, hogy mások mit szólnak, sosem tennénk semmit. Egyedül az elhatározás számít, és az, hogy milyen jó dolgokat akarok kihozni az életemből. A saját döntéseiért mindenkinek magának kell felelősséget vállalni.

Sikerülne nekem is?

Ha megvan a kitűzött cél és az elszántság, akkor már el lehet indulni. Elkötelezetten menni kell az úton és a menet közben felmerülő akadályokat kitartással le kell győzni, és akkor sikerül. Számomra ennek a plusz hozadéka volt, hogy addig nem ismert képességeket, készségeket fedeztem fel magamban és ezeket megtanultam használni.

Miért változtassak?

Pedagógus családból származom. Otthon engem arra tanítottak, hogy tanulni, tanulni, tanulni kell. Ez a szakma pontosan erre ad lehetőséget, mert nincs két egyforma helyzet. Kihívásokkal találkozom nap, mint nap és ez folyamatosan motivál.

Miért igen?

Ez az a hely, ahol ha ha az adott tanácsokat megfogadod csak profitálhatsz belőle. A folyamatos képzésekkel biztosítják, hogy jó és jobb és még jobb legyél. Figyelnek az üzletkötőkre, ami számomra nagyon fontos. Egy olyan biztonságban dolgozni, ahol mindig tudom, hogy kapok segítséget. Nyilván ezzel nem illik visszaélni, de az alapvető "háttérbiztonság" rengeteget számít.

Hogyan lesz több pénzem?

Folyamatos képzések segítenek továbbképezni magam, ami anyagilag is hatékony tapasztalatom alapján ;) .

Mit szólnak a többiek?

Az ingatlanos szakmára sokan mondanak hideget, meleget. Én csak magamért vállalok felelősséget. Azt tudom, hogy ez a hálózat segít abban, hogy jó legyek, mert mindig a céget képviselem, emiatt ez az Ő érdekük is.

Sikerülne nekem is?

Itt vagyok még mindig nem? :)

Jelentkezem

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!