A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

JelentkezemMiért változtassak?

Kezdő ingatlanosként Ottóval dolgoztam az első három évben. A váratlan lelépését napokig cserbenhagyásként, duzzogva éltem meg, de nyilvánvaló volt, hogy csak a jogilag és technikailag szükséges időt kell kivárni a folytatáshoz. A régi irodában megváltozott a hangulat és a hatékonyság, csökkent a létszám, elmaradtak az ötletek és újítások, felerősödött az önámító rutin. Az egy éves küzdés tapasztalata megérlelte a döntést, hogy a remélt ajánlatot azonnal érdemes elfogadni. A váltás után az új portfolió és ügyfélkör megszerzése és a beilleszkedés volt az elsődleges cél. Kisebb portfolióval, de tudatosabb módszerekkel hatékonyabb lett a munkám, az eredmény fedezte az átmeneti anyagi veszteséget. Magabiztosabbá, kisimultabbá tett a váltás.

Miért igen?

Ingatlanosokra mindig szükség lesz, de nem hiszek az egyéni munkában, ahogy az önmagukon túlnőtt, rugalmatlan hálózatokban sem. Olyan csapathoz érdemes tartozni, aminek a vezetői az optimális létszámra törekszenek, nem a maximálisra, ahol még képesek figyelni az emberi tényezőkre, tisztelik az egymásrautaltságot, a közös érdekeket, ahol a haszon érdekében akarják és képesek megteremteni a szükséges és változó feltételeket.

Hogyan lesz több pénzem?

Az első évben nőtt a jövedelmem, köszönhetően a kezdeti lelkesedésnek, a földrajzi szabadságnak, a jó hangulatnak, a jobb számítógépes rendszernek, programnak, a tudatosabb munkának, a GJP-ajánlásoknak, a rangidős felelősségének egy induló csapatban.

Mit szólnak a többiek?

Tekintettel a folytonosságra, hogy nem változtattam a foglalkozásomon és az új cég tulajdonosai is megegyeztek a korábbi vezetőimmel, ismerőseimnek nem volt okuk félteni, bíztak a helyzetértékelésemben, hogy megszokásból nem megyek szembe az érdekeimmel. Azóta jogosnak látják a váltást, mivel megszűnt a régi irodám.

Sikerülne nekem is?

Félelemre nem volt okom, mert szakmailag már nem várhattam fejlődést a korábbi irodában, néhány volt kollégám barátságát pedig megtarthattam, függetlenül a váltástól, személyes alapokon.

Miért változtassak?

Néhány éve azért jöttem el az ingatlanközvetítő cégtől, ahol korábban dolgoztam, és azért választottam az Immo1-et, mert fejlődni akartam szakmailag. Kemény munka volt, de megérte. Sok eredményes ingatlaneladáson vagyok túl, és mindegyikből tanultam valamit.

Miért igen?

Hoztam egy döntést, és a lehetőséget választottam, Ezután már "csak" azon kellett dolgoznom, hogy ezt a lehetőséget jól használjam.

Hogyan lesz több pénzem?

Számomra nagyon fontos, hogy olyan munkát végezzek, amit szeretek, amit örömmel tudok végezni, és másoknak is hasznára van. Természetesen meghatározó szempont, hogy ebből a munkából az igényeimnek megfelelő színvonalon tudjak élni. Ehhez jól szervezett, kitartó munkára van szükség, és arra, hogy beletegyem a plusz energiát, a pluszmunkát, szívvel-lélekkel, akkor is, amikor kényelmetlen.

Mit szólnak a többiek?

Ha mindig azzal foglalkoznánk, hogy mások mit szólnak, sosem tennénk semmit. Egyedül az elhatározás számít, és az, hogy milyen jó dolgokat akarok kihozni az életemből. A saját döntéseiért mindenkinek magának kell felelősséget vállalni.

Sikerülne nekem is?

Ha megvan a kitűzött cél és az elszántság, akkor már el lehet indulni. Elkötelezetten menni kell az úton és a menet közben felmerülő akadályokat kitartással le kell győzni, és akkor sikerül. Számomra ennek a plusz hozadéka volt, hogy addig nem ismert képességeket, készségeket fedeztem fel magamban és ezeket megtanultam használni.

Jelentkezem

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!