A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

JelentkezemMiért változtassak?

Összetartó, szakmailag felkészült és elkötelezett közösségbe kerültem, ahol mind emberileg, mind a munkám során rengeteg támogatást kapok a kollégáimtól és vezetőimtől.

Miért igen?

Színvonalas szakmai képzés, összetartó, baráti közösség, jó kereseti lehetőség, minden adott ahhoz, hogy jól érezd itt magad. ”A minőség számít” szlogen az Immo1-nél nem üres frázis.

Hogyan lesz több pénzem?

Anyagi helyzetem kiszámíthatóvá, tervezhetővé vált, ami többek között annak köszönhető, hogy csapatban, egymást segítve dolgozunk.

Mit szólnak a többiek?

A családom és a barátaim támogattak, félelmeim inkább nekem voltak. 

Sikerülne nekem is?

Közel 10 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött soha nem dolgoztam csapatban. Félelmeim ezzel kapcsolatban voltak. Ma már tudom, milyen biztonságérzetet ad, hogy a nehéz szituációkban mindig számíthatok irodavezetőm és kollégáim segítségére.

Miért változtassak?

Mind emberileg, mind szakmailag is rengeteget fejlődtem mióta az Immo1-nél dolgozom. 

Miért igen?

Az Immo1 mindenkiből a legtöbbet és legjobbat hozza ki, aki erre hajlandó. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki ambiciózus, céltudatos, sikerorientált és alázatos magával szemben. 

Hogyan lesz több pénzem?

Nagyon sokat változott az anyagi helyzetem. A napi 1 csokitól, a saját autón keresztül, a saját immo1-es franchise szerződésig.

Mit szólnak a többiek?

Rokonok és barátok a mérnöki diplomám miatt nem igazán támogattak kezdetekben. Ez nekem csak olaj volt a tűzre, így mindenkinek be kellett bizonyítanom, hogy sikeres leszek. Természetesen most már a kételkedőkből, irigykedők lettek, a rokonok pedig belátták döntésem helyességét. Ők is érzik a sikereim pozitív hatásait. 

Sikerülne nekem is?

Próbáltam fókuszálni és félelem nélkül nekiállni, kétségeket mindig el hessegetni és csak az irodavezetőmre és a napi feladataimra figyelni. Az eredmények pedig magukért beszélnek.

Miért változtassak?

Emberileg nagyon sokat fejlődtem, és pozitív irányba változott az élet szemléletem, már minden feladatra, és nehézségre amivel találkozom úgy tekintek mint egy fejlődési lehetőségre. 

Miért igen?

Mert az IMMO1 biztosítja a lehetőséget a fejlődésre, a folyamatos tanulásra, és a karrierépítése, nagyon jó az irodai hangulat, szinte családias, emellett folyamatosan segítjük egymás munkáját, mi nem egymás ellen hanem egymással karöltve dolgozunk. 

Hogyan lesz több pénzem?

. Az anyagi helyzetemről csak annyit, lassan de biztosan elérem a célokat. 

Mit szólnak a többiek?

Örültek, de mivel én egy speciális helyzetben vagyok, hisz a bátyám is ebben a szakmában van, így már a kezdettekkor is mellettem álltak. Ebből kifolyólag előre látták azt a potenciált ami ebben a szakmában elérhető. 

Sikerülne nekem is?

Egy új szakmát kellett megtanulnom, nagyon sok félelmem volt azzal kapcsolatban, hogy mennyire fognak segítséget nyújtani a tapasztalt kollégáim, milyen gyorsan tudok felzárkózni, és elsajátítani a szakma csínját-bínját , viszont ehhez az IMMO1 -nél teljes körű támogatást kaptam. 

Miért változtassak?

Sok mindenért! Jó csapatba érkeztem, jó a munkahangulat, tetszik a mentalitás.

Miért igen?

Amennyiben az ember odateszi magát, akkor itt karriert lehet építeni és nagyon jól lehet keresni, rengeteg embert lehet megismerni és fontos kapcsolatokra tehetünk szert.

Hogyan lesz több pénzem?

Sokkal jobb lett/lesz az anyagi helyzetem és ebben hatalmas szerepe van az irodavezetőmnek. (Vulpe Péter)

Mit szólnak a többiek?

Először kicsit idegenkedtek a dologtól, de most, hogy látják is rajtam, körülöttem a fejlődést, a változást pozitív irányban, így már elfogadják az egészet és örülnek neki ők is.

Sikerülne nekem is?

Nem ismertem belülről az ingatlanos szakmát és voltak nyilván félelmeim, de most már csak azt bánom, hogy nem kezdtem el hamarabb. Szinte mindenben segített az irodavezetőm.

Jelentkezem

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!