A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

JelentkezemMiért változtassak?

A változás mindig valami újat, valami mást hoz az eddigiekhez képest.

Én azért változtattam, mert szerettem volna több időt szánni magamra, a családomra, illetve érezni azt, hogy ha többet dolgozok, akkor az a keresetemben is látszik.

Emellett jó érzés és örömmel tölt el, hogy részese lehetek  nap, mint nap mások örömének, amikor sikerül eladni a házat, helyette egy újba költözni vagy megtalálni az első saját otthont.

Miért igen?

Mert jó a csapat. Mert magamnak oszthatom be az időmet. Mert több időm van a családomra, mint korábban. Mert magamért csinálom és nem azért mert más kéri.

Lényegében ezek után inkább az a kérdés, hogy miért ne csinálnám?

Hogyan lesz több pénzem?

Támogat a vezetőm, támogatjuk egymást a munkatársakkal, egyre nagyobb a tapasztalatom. És ha még ennél is több kell, akkor bátran ajánlom az Immos1-es tanfolyamokat, ami nem csak az elméletről szól, hanem bőven vannak gyakorlati példák is, amik rendkívül jól beépíthetőek, hasznosíthatóak a mindennapi munkánk során!

Mit szólnak a többiek?

Nem a többiek miatt csinálom. Az a fontos, hogy én szívesen csinálom, és nem az, hogy más mit szól hozzá. De ha tudok nekik segíteni eladni a házukat vagy épp megtalálom Álmaik Otthonát jó áron, rövid időn belül? Akkor meg nem is kérdés, hogy mit szólnak hozzá!

Sikerülne nekem is?

Miért ne? Már többeknek sikerült, akkor nekem miért ne sikerülne? Persze ez sem megy munka nélkül. Itt azonban a normál, 8 órás munkahellyel szemben, érzékelhető a befektetett munka és a megtérülés aránya is!

Jelentkezem

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!