A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

JelentkezemMiért változtassak?

Mert  kevesen mernek, és tudnak változtatni – nekem sikerült!

Többen „elástak” már, két év munkanélküliség, rengeteg önéletrajz elküldése állt a hátam mögött. Épp a házam eladásán gondolkoztam, hogy egyről-kettőre jussak. Találtam egy ingatlanos szórólapot a postaládámban…”hívjon bizalommal: Dósa András irodavezető…telefonszám….”

Felhívtam, eljött, beszélgettünk, mert tudni akarta miért akarom eladni a házat. A vége az lett, hogy lett egy tuti munkahelyem, a házam is megmaradt, és jól élek. Néhány hét alatt már adtam el ingatlant, nem is egyet, és ezt a sorozatot nem is szeretném megtörni.

Miért igen?

Alkalmazottból lettem vállalkozó, kár, hogy nem léptem előbb…. Az IMMO1-nél megbecsülnek, mind emberileg, mind anyagilag. Nem számít hány éves vagy, honnan jöttél, itt a teljesítményed alapján jutalmazod magad! Mert te döntöd el, mennyit akarsz keresni! Nem stresszelek, jól élek. Folyamatosan képeznek, átadják tapasztalataikat, minden támogatást megkapunk a sikeres munkához. IGEN, ez az a cég, ahol mindenki jól jár!

Hogyan lesz több pénzem?

Aki IMMO1-es, annak ez nem kérdés. Kíváncsi vagy?

Mit szólnak a többiek?

A családom, és ismerőseim egy újabb próbálkozásnak tekintették, nem hittek benne, hogy jól is kijöhetek ebből. Mostanra viszont bennük ez átalakult elismeréssé, tiszteletté, csodálattá.

Legjobban Kovács Tibor szavainak örültem az első adás-vételi után: „Tudtam, hogy megcsinálod!”

Sikerülne nekem is?

Erre én sem tudtam a választ az elején. Elkezdtem, bíztam magamban, a célom, hogy újra családfenntartó legyek, motivált. Nyitott voltam a változásokra, és jó helyre, jó emberek közé pottyantam.

Jelentkezem

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!