A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

JelentkezemMiért változtassak?

Mióta az Immo-nél dolgozom a legnagyobb változás a személyiségemben történt. Eddig nem hittem magamban, nem volt önbizalmam, azt hittem semmire nem vagyok képes, mert sajnos ezt sulykolták belém a korábbi munkahelyeimen. Most már elhiszem, hogy ha az ember kitartó, elszánt, képes a fejlődésre, akkor bármire képes lehet, csak rajta múlik. 

Miért igen?

11 éve dolgozom és ez életem első olyan munkahelye, ahol nem egy robot vagyok, hanem egy ember, akinek megbecsülik és elismerik a munkáját, sőt segítik a fejlődését, előre lépését. Továbbá azért, mert egy szakmailag nagyon felkészült csapat tagja lehetek, ahol minden nap újat tanulhatok.

Hogyan lesz több pénzem?

A korábbi munkahelyeimen is a nagy átlag felett kerestem, de ez is csak csak annyira volt elegendő, hogy a csekkeket befizessem és napról napra éljek. Ez felemészti az ember életét és többre vágytam ennél. Amik eddig álmok és vágyak voltak( autó, lakás, nyaralás, anyagi biztonság), most már célok és tudom, hogy kitartó munkával bármit elérhetek amit szeretnék.

Mit szólnak a többiek?

A rokonaim és a barátaim is óva intettek az ingatlan szakmától, viszont most már ők is belátják, hogy jó döntést hoztam, jó helyen vagyok és pozitívan változott a megítélésük az ingatlanosokkal kapcsolatban.

Sikerülne nekem is?

Az én félelmem az volt, mint szerintem mindenkié, hogy bizonytalan, ki számíthatatlan kereseti forrás. De az irodavezetőm segítségének köszönhetően bebizonyosodott, hogy ez nem így van. Tisztázta bennem, hogy célokat kell kitűznöm, amint ez megvan, ő elmondja, hogy ezeket hogyan valósíthatom meg. Innentől kezdve már csak rajtam múlik minden.

Miért változtassak?

Amióta az immo1-nél dolgozom,rengeteg új kihívással találkoztam, de megtanultam ezeket kezelni, így magabiztosabb lettem és még határozottabban hiszek a csapat erejében.

Miért igen?

Azért ajánlom az immo1-et, mert energikus, határozott csapat, ahol a minőség számít.

Hogyan lesz több pénzem?

Anyagi helyzetem javult, az irodavezető is, és a kollégák is mindenben segítettek, közösek a céljaink: sok elégedett ügyfél.

Mit szólnak a többiek?

A környezetem támogat, mert látják, hogy örömöm lelem a munkában, visz előre a sikerélmény.

Sikerülne nekem is?

Félelmeim azáltal tisztázódnak, ha alaposan átbeszéljük őket, akár négyszemközt az irodavezetővel, akár csapatban, egymást támogatva, tapasztalatokat megosztva.

Jelentkezem

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!