A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

JelentkezemMiért változtassak?

A munkaidőmet szeretem magam beosztani, erre a jelenlegi munkakörömben minden lehetőség adott. Ha jól szervezem a dolgaim marad idő a családra, hobbira, kikapcsolódásra úgy, hogy az anyagi biztonságom nem kerül veszélybe.

Miért igen?

Jó csapat, segítőkész vezetők, folyamatos fejlődési lehetőségek. A cégnek és az egyénnek ugyan az az érdeke, hogy mi jól keressünk!! 

Hogyan lesz több pénzem?

Mindenképpen pozitív a mutatóm anyagi téren, ez által is javult az életminőségem.

Mit szólnak a többiek?

Sokáig nem "reklámoztam" baráti/családi körben a munkahely váltást. De mostanra nyugodt szívvel felvállalhatom, mivel jó az amit csinálok, jól csinálom és jó helyen csinálom!!

Sikerülne nekem is?

Nem tudhattam mennyire lesz stabil kiszámítható jövedelmem. Ezek a félelmeim szerencsére az első hónapok után szétfoszlottak, hiszen a jó munkának itt igen gyümölcsöző lehet a megtérülése.

Miért változtassak?

Egyszerűen a körülmények úgy alakultak hogy 10 év után azt éreztem változtatnom kell. Ott mindent elértem amit lehetett és új ismeretekre, kihívásokra vágytam. Egyszerűen azt éreztem hogy újra valamit létre akarok hozni. 

Miért igen?

Azért választottam az Immo1-et mert lendületes, emberközpontú, dinamikusan fejlődő cég, nagyban gondolkodó, kreatív vezetőkkel. Az általuk biztosított karrierpálya tökéletesen passzolt az én jövőképemhez.

Hogyan lesz több pénzem?

Már az első hónaptól voltak eladásaim, a bevételem folyamatosan növekszik. Magas jövedelmet tűztem ki célul az induláskor. 

Mit szólnak a többiek?

Akinek számít a véleménye támogatott. Természetesen voltak akik nem értették hogy lehet egy régió igazgatói pozícióból újra a 0-ról kezdeni. 

Sikerülne nekem is?

Mivel imádom az értékesítést és az ingatlanokat így nem volt bennem bizonytalanság hogy jól döntöttem. Hittem benne hogy menni fog erre garancia volt régi ismerősöm Jóna Péter és az új vezetőm Klárik Ádám személye, hozzáállása is. 

Jelentkezem

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!