A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

JelentkezemMiért változtassak?

Mert megéri!

Azt láttam, hogy akik itt dolgoznak, azok értenek ahhoz, amit csinálnak, hivatásként űzik, egzisztenciát teremtettek és én is közéjük akartam tartozni.

Miért igen?

Sajnos az előző helyeimen nem volt képzés, csak a saját káromon szerzett tapasztalatnak, a rengeteg befektetett időnek és a szerencsének volt köszönhető egy-egy sikeres üzlet.

Az Immo1-nél rögtön a megkaptam a megfelelő információkat ahhoz, hogy a ne a szerencsén múljon egy eladás.

Hogyan lesz több pénzem?

A korábbi mennyiségi szemléletet és az tervezés nélküli munkát sikerült átváltoztatni egy minőségi szemléletű, tervezett hivatássá.

Mit szólnak a többiek?

A család és a barátok többsége kritikusan fogadta a váltást, de szerencsémre inkább azokra hallgattam, akik értenek is hozzá :-)

Sikerülne nekem is?

Voltak félelmeim az első időszakban, mert mindenki sokkal profibbnak tűnt és nem voltam biztos, hogy fel tudom venni velük a lépést, de a kitartás és a kollégák segítőkészsége átlendített ezeken a nehézségeken.

Miért változtassak?

    Elegem volt az elavult közvetítési sablonból, és láttam az Immo1-nél a XXI. századi értékesítési tudást! Én is meg akartam tanulni! Több pénzt akartam keresni!

Miért igen?

    Igen! Többet tanultam itt egy röpke év alatt (öt éve vagyok itt), mint a régi befásult helyemen öt év kemény munkával. 

Hogyan lesz több pénzem?

   Egyszerűen, az elmúlt 30% közvetítői tudásomhoz könnyedén felvettem itt a maradék 65%-ot, a hiányzó 5%, a jó pap is holtig tanul kategóriába tartozik.. ;)

Mit szólnak a többiek?

  Váltás előtt a támogatók száma elenyésző volt, de utána érdekes nem volt olyan, aki emlékei szerint ne támogatott volna. 

Sikerülne nekem is?

  Ez egy határozott döntés volt, és a döntés után soha nem hátra, csak előre mentem! 

Miért változtassak?

Nekem olyan munkahely kellett, ahol én biztonságban érzem magam, szakmailag tudok fejlődni és nyugodtan tudom végezni a munkámat. A munkámat fizessék meg. A kollégáim hasonlóan gondolkodjanak, mint én.

Miért igen?

A kollégáim segítőkészek. A főnököm, Pakucs Attila biztosítja számomra a folyamatos fejlődéshez szükséges lehetőségeket. A cél közös, a sikeres értékesítés.

Hogyan lesz több pénzem?

 
A munkához minden feltétel adott. Ahhoz, hogy én mennyit keresek kizárólag rajtam múlik. Ezért tenni kell!

Mit szólnak a többiek?

Én régóta azt az utat járom, ahol csak akkor van fizetés, ha valamit leteszel az asztalra. Nálam, ez az én ismeretségi körömben mindig is tudott volt. A kereset volumene nem minden esetben publikus adat, még az ismerősök körében sem.

Sikerülne nekem is?

Amennyiben kitartás, alázat, szorgalom társulnak ahhoz az elképzeléshez, amit kitűzünk magunk elé, mint megvalósítandó célt, akkor kizárt hogy ne legyen ennek számunkra is elfogadható eredménye. Természetesen ez akkor tud a legjobb hatásfokkal működni, ha az ember mögött van egy biztos háttér. Ez az én esetemben a családom volt. Mindenben mellettem álltak még akkor is, amikor valahogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy én szerettem volna. Bíztak bennem és segítettek.

Miért változtassak?

Csak pozitív dolgokat hallottam erről az irodáról: Csapatmunka, Karrier, Motiváció! Nem csalódtam, többet kaptam, mint vártam!!

Miért igen?

Tudatosan fejlődő, ügyfélközpontú cég... A régi nagy irodák hibáit kiküszöbölve szárnyal túl mindenkit! 

Hogyan lesz több pénzem?

Folyamatos munkafolyamatok... Fokozatosság elvét betartva, bízva, pozitívan.. Hinni kell benne, és a befektetett munka meghozza az eredményt!

Mit szólnak a többiek?

A vezetőm, Pakucs Attila, a mentorom Deák Attila és a kollégáim a kezdetektől készségesen segítettek, a mai napig rengeteget tanulok Tőlük!!

Sikerülne nekem is?

Bárkinek sikerülhet megfelelő hozzáállással. Tényleg csak akarni kell a sikert, és jönni fog!!!

Jelentkezem

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!