A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

MUNKAERŐ

A munkaerő megtalálása, megtartása és pótlása, valamint a létszámfejlesztés alapvető feladata egy vállalkozás vezetőjének. Az ingatlanszakmában nem gépek vagy szoftverek végzik el a feladatot, nem robotsorok gyártanak és termelnek. Itt kizárólag az üzletkötő hozzáállása, felkészültsége és elhivatottsága termeli meg azt a profitot, amivel ő, és az iroda tulajdonosa is elégedett.

Megfigyeltük, hogy azokban az irodákban, ahol jól alkalmazzák az Immo1 toborzási technológiát, kellő időt szán erre a vezető és a megtartás során használja az Immo1 megtartás technológiát, jelentősen csökken az elvándorlások és jelentősen nő a megérkezések száma még a mostani munkaerő piaci körülmények mellett is.

Mi a titok? A toborzás és a megtartás is egyfajta tudomány. Vannak módszerek, amelyek működnek, és az ingatlanszakmára lettek kifejlesztve.

Teljes körű tanácsadással rendelkezünk a leendő kollégák megtalálásától, a kiválasztáson keresztül, egészen a megérkeztetésig és integrációig. A vezetői képzéseken külön blokk foglalkozik a toborzástechnikával és az ezzel kapcsolatos kommunikációval. Ismerje meg a megoldást! Minden Immo1-es iroda tulajdonosa és vezetője megkapja ezt a tudást az első vezetői beszélgetések és képzések során.

Kérek tájékoztatást!