A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Az első lépések mindig nehezek, akár a kisgyermeknél. Persze sokkal könnyebb, ha segítőkészek a szülők, a saját céljaik azonosak a gyermek céljaival és a gyermek is figyel a szülőkre. Ez nincs másképp az üzleti modelleknél sem. Ha a modell kidolgozója – jelen esetben az Immo1- minden kérdésre tud válaszolni és jó megoldásokat ad, akkor egy induló vállalkozás tulajdonosának nincs más dolga, csak a kérdést kell megfogalmazni a megoldás birtokosa felé.

A jól működő franchise megkönnyíti és felgyorsítja a piaci beilleszkedést, közelebb hozza az üzleti sikereket, megoldásokat ad a kritikus pillanatokban, „mögénk áll”, támogat, és nem hagy egyedül a nehézségek során. Ilyen franchise rendszer az Immo1 is. Az alapítók közel 20 éves tapasztalata garancia arra, hogy Partnereinknek ne maradjanak megválaszolatlan kérdéseik, és ne érjen senkit sem meglepetésként egy adott probléma.

Mindenben rendelkezésre állunk, bármiben segítünk, ami a Partnerek részéről felénk megfogalmazódik.

Kérek tájékoztatást!

Ingyenes alapcsomagjaink, melyeket Ön szabadon kiválaszthat az induláshoz.

  1. Képzés induló csomag
  2. Marketing induló csomag
  3. Üzemeltetés induló csomag

Hosszú távú támogatási rendszerünk.

Tudjuk, hogy egy vállalkozás szakmailag és üzletileg is bővelkedhet nehéz pillanatokban. De talán ennél is fontosabb, hogy a lelkünk nehezen visel egy-egy nehéz időszakot, és néha bizonytalanságot okozhat egy-egy döntés meghozatala. Ezekben a helyzetekben is bizalommal fordulhat hozzánk.

Üzleti tervezés, piackutatás, pénzügyi, jogi és üzletviteli tanácsok

Toborzás támogatása, segítése

Szervezett üzemeltetési beszélgetés, támogatás

Kérésre üzemeltetési beszélgetés, támogatás

Az üzletmenet figyelemmel kísérése

Partneri konferenciák, szakmai napok

Egy jó beszélgetés egy finom kávé mellett

Kérek tájékoztatást!