A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960577

E-mail: teleki.diana@immo1.hu

Kínálatom

Teleki Diána vagyok, az Immo1 XIII.kerület Hegedűs Gyula utcai irodájának kiemelt értékesítője.

Elsősorban Budapest V., VI. és VII. kerületének eladó ingatlanaival foglalkozom.

Portfóliómat főként a vevői igények alakítják, azaz általában olyan lakásokkal foglalkozom, amire konkrét kereslet mutatkozik.

Büszkeséggel tölt el, hogy 2017-ben 2. helyezett lettem az éves eladási összérték alapján a hálózat saját irodáinak versenyében.

Közismert dolog, hogy az elmúlt években az V., VI. és VII. kerület ingatlan eladásainak közel 20%-a kínai vevőknek tudható be és ez a szám folyamatosan nő. Irodánk hivatalos együttműködési szerződést kötött több kínai ingatlanügynökséggel, így az ő vevőik konkrét igényeinek megfelelő lakásokat igyekszünk felhajtani, melyeket általában nagyon rövid időn belül sikerül is eladnunk.

Irodáinkban több orosz anyanyelvű kolléga is dolgozik, akiken keresztül orosz vevőket tudunk elérni, illetve nagy a kereslet a VII. kerületi ingatlanok iránt is, melyeket izraeli származású befektetőinknek ajánlunk ki folyamatosan, akik nagy számban vásárolnak fel lakásokat a volt "zsidó negyed"-ben, rajtunk keresztül. 

Elégedettséggel tölt el, hogy a területemen egyre több kívülről jövő megkeresést kapok eladóktól, akik a segítségemet kérik szeretett otthonuk vagy befektetésként vásárolt, felújított lakásuk eladásában, sokan egymásnak adják a névjegykártyámat, ami munkám minőségét és az eladók elégedettségét fémjelzi.

Számomra a hivatásomban a szakmai minőség és a megbízhatóság a legfontosabb. Ügyfeleimet empátiával, korrekt módon és szakmai tudásom legjavát átadva kezelem és büszke vagyok azokra a visszajelzésekre, amiket tőlük kapok! A leggyakrabban említett tulajdonságaim a határozottság, az odaadás, a belülről jövő lelkesedés, a maximális figyelem és a megbízhatóság. Sokszor említik az ügyfelek, hogy pozitív csalódást okoztam nekik, mert sikerült bennük megváltoztatnom az ingatlanosokkal szembeni eddigi negatív hozzáállásukat – ennél nagyobb elismerésre aligha vágyhatom.

Büszke vagyok arra, hogy az Immo1 hátterével aratom a sikereket, hiszen Magyarország legmagasabb szakmai minőséget képviselő, legnagyobb ügyfél elégedettséget magáénak mondható cégének támogatását tudhatom a hátam mögött! Szeretem a hivatásomat, amit az is jól mutat, hogy 2017.május és augusztus hónapban is a dobogó 2.fokán végeztem a hálózat legsikeresebb értékesítői között. 

Ingatlanügyekkel kapcsolatban, örömmel várom megkeresésüket!
 

Tisztelettel:
Teleki Diána
 
 
 
Ügyfeleim mondták rólam:
 
Köszönöm lelkes munkáját, Diána! Már az első találkozásunkat követően éreztem, hogy Önnel magasabb szinten fogok tudni együttműködni, mint a többi ingatlanközvetítővel. Munkája messze kiemelkedett a többieké közül.
Köszönet a nyelvi kommunikációs és kulturális problémák elsimításáért és a jogi kérdésekben tanúsított lelkiismeretes segítség nyújtásáért!
Ez az eladás valószínűleg nem ment volna ilyen zökkenő mentesen Ön nélkül!
 
További sikereket kívánok a jövőben is!
 
Üdvözlettel:
Boros Dániel
2017.12.16.
 
 
Kedves Diána!
 
Elképesztő gyorsasággal sikerült eladnia a VI. kerület Aradi utcai lakásomat, amit soha nem is hirdettem meg az interneten, senki nem árulta, Önnek is csak 2 nappal korábban tettem róla említést telefonon, sőt mi több, a lakást Ön is csak az első (és egyben egyetlen) megtekintő érkezésekor látta először.
Hihetetlen számunkra, ahogy felidézzük a párommal, amint bejött az orosz érdeklődő, körbenézett és el sem akart többet menni.:-))) Órákat töltött a lakásban és még aznap este megegyeztünk az árban is. 2 hét múlva már az adásvételi szerződést írtuk alá. Arról már ne is beszéljek, hogy milyen magas árat kaptunk érte.... 
Ezzel a viharos gyorsaságú eladással megvalósulhatott az álmunk, hogy végre elköltözzünk a férjemmel vidékre, és befejezhessük a régen elkezdett építkezést álmaink telkén. 
 
Örökké hálás leszek a segítségéért és a profi munkájáért!
 
További hasonló sikereket kívánok munkájában!
 
Üdvözlettel: 
Venczel Edit és Jantyik István
2017.08.23.
 
 
 

Kedves Dia!

Hálásan köszönöm Neked, hogy a lakásom eladásában a legelső pillanattól az adásvételig 100%-ban támogattál és levetted a vállamról az értékesítéssel járó nehézségeket, amiket ilyen anyagi és lélektani körülmények között nem lettem volna képes egyedül elbírni. Ha kellett, megvédtél akár a vevő bántó kritikáival szemben is. Végig éreztem, hogy szívvel-lélekkel értem dolgozol, megkaptam tőled azt a törődést, figyelmet, amire ezekben a nehéz időkben a legnagyobb szükségem volt. 

Egyetlen pillanatig sem bántam meg, hogy prémium megbízást kötöttünk és kizárólag Rád bíztam a lakásom eladását! Azt hiszem megtaláltam Dunakeszi legprofibb ingatlanközvetítőjét. :-) Hálám kifejezéseként a névjegyedet máris átadtam egyik szomszédomnak, aki szintén szeretné a segítségedet igénybe venni lakása eladásához. 

Mégegyszer hálásan köszönök mindent!

További sikereket kívánok!

Bellók Szilvia

 

Kedves Teleki Dia!
 
Nagyon köszönök minden segítséget abban, hogy megtaláljam az ingatlant, amit kerestem; ilyen felkészült, naprakész, korrekt, végtelenül precíz és kedves ingatlanközvetítővel öröm volt találkozni.
 
 Amíg a környéken keresgéltem, találkoztam néhány ingatlanossal, akik között - üdítő színfoltként- magasan kiemelkedett segítőkész hozzáállásod és szakértelmed. 
 
Személyesen is ígéretet tettem rá, csak ismétlem önmagam, bárki hozzám fordul dunakeszi ingatlanokkal kapcsolatban, örömmel és bátran foglak ajánlani. 
 
Ja és nagyon remélem, hogy fogunk még találkozni a jövőben! 
 
További sok sikert! :)
 
Illés Dalma 
2017.03.19. "
 

Kedves Diána!

 

Köszönöm az érdeklődésed, jól vagyunk. A döntő lépések már magunk mögött vannak amihez elévülhetetlen segítséget nyújtottatok amit ezúton is köszönök!

Személyedben egy ízig-vérig kereskedőt (ingatlanost) ismertem meg, aki igazán nagy odaadással végzi a feladatát, és akinek a szemei előtt mindig a kitűzött cél lebeg, amit mindenáron el akar érni.

Elégedettségem bizonyítékául utólagos engedelmeddel be is ajánlottalak ismerőseim körében!

További Sikereket Kívánok Neked!

 

Üdvözlettel,

Kerner Gábor

__________

 

Kedves Dia!

 

Nagyon köszönjük a tartásodat, a szakmai hitelességedet, a kiállásodat az ügyünkért. Hiszem, hogy áldas van rajtad és a hivatásodon. Jó helyen vagy, akkor is, ha vannak nehéz napok.

Szeretettel és tisztelettel: Barbi

 

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!