A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960505

E-mail: szabo.emilia@immo1.hu

Kínálatom

Szabó Emilia vagyok, az Immo1 hálózat  V-VI-XIII kerületeiben végzem munkámat.

Az ingatlanközvetítéssel, mint szakmával 2012-ben ismerkedtem meg.

A mindennapokban teljes mértékben tudom hasznosítani a korábban végzett munkámban szerzett tudást és tapasztalatot.

A könnyűipari diploma megszerzése után, évekig olyan területen dolgoztam, ahol nap mint nap megélhettem munkám eredményét, sikerét.

Most azért csatlakoztam az Immo1-hez, hogy mindazt a tudást, amivel mára már rendelkezem, ezen kívül a bennem lévő szorgalmat, előzékenységet, kreativitást és alázatot olyan emberek javára fordítva használjam, akik életük egyik nagy döntése előtt állva hozzám fordulnak segítségért. Megtaláljam számukra a megfelelő otthont, vagy esetleg megoldást életükben a továbblépéshez.

Számomra az egyik legfontosabb dolog ügyfeleim bizalma és elégedett mosolya. Ma is több ügyfelemmel tartom és ápolom a jó kapcsolatot.

 

Célom az igényesen elvégzett munka mellett a bizalom kiépítése,  fontos hogy üzleti kapcsolatom eredménye a kölcsönönös megelégedettség legyen, ebben pedig számomra az Immo1 segít.

 

Referenciáim:

 

Tisztelt Immo1!

Emília maximálisan elnyerte a bizalmam a kedvességével, szakmai hozzáértésével és a rugalmasságával, amivel a személyiségemből adódó merevséget kezelte.

Maximálisan figyelembe vette az elvárásainkat, így csak akkor telefonált, amikor az előre le volt egyeztetve, illetve csak olyan jelöltet hozott, akit biztosan érdekelhetett a lakás!

Külön kérésünk volt, hogy „bámészkodót” ne hozzon és ezt betartotta maximálisan, amiért külön köszönet!

A megállapodást a Vevővel gördülékenyen és gyorsan megoldotta, a sikeres adásvételi aláírásához fontos szerepet játszott.

Kezdeti elutasító magatartásom ellenére Emília bebizonyította, megmutatta nekem, hogy az „ingatlanos” szakma lehet korrekt, egyenes, őszinte és tisztességes.

Bárcsak ilyen lenne minden szakmatársa!

 

Virtuális trófea átadva!

 

Köszönöm!

 

Mészáros Gabriella

__________________________

Kedves Immo1 iroda,

 

Köszönjük a munkátokat! Köszönjük Szabó Emiliának.

Kedvesek, segítőkészek voltatok mindennyian.

Munkátokhoz további sok sikert és eredményeket kívánok!

Szemán Lászlóné Marika

__________________________

 

Tisztelt Immo 1. Ingatlaniroda!
Kedves Szabó Emmilia!


Ezúton szeretnénk köszönetet mondani nagyon profi ingatlanközvetítői munkájáért, ami lehetővé tette, hogy az első személyes találkozásunk alkalmával
a megmutatott ingatlan megtekintése alatt, 1 órán belül  döntsünk és a lakás megvételére vételi ajánlatunkat megtegyük.
A személyes találkozót megelőzően egy-két telefoni egyeztetésünk volt csak, mivel  egy betegség okán  nagyon korlátozott ingatlan nézésre volt módunk.
 Emilia oly mértékig odafigyelt az igényeinkre és elképzeléseinkre és oly módon tudta helyettesíteni a mi “szemünket” az ajánlott lakások kiválasztásánál
ami a gyors vételhez vezetett.
Mindezeken túlmenően  a lakás nézés mindösszesen egy órája alatt olyan fokuszált mederben tartotta illetve terelte az egyeztetést az eladó és köztünk mint vevő között, ami komoly tárgyalási rutinról tanuskodott, de ugyanakkor  mindkét félel szemben korrekt és figyelmes volt

Az irásos ajánlat tétel  szándékával még a lakás megtekintése napján  felkerestük az Ingatlaniroda Irányi.u.-i irodáját, ahol az iroda vezetője szintén nagyon figyelmesen , kedvesen fogadott minket...

...Fentiek miatt szeretnénk Kedves Emilia mégegyszer köszönetet mondani.

F. László-S. Judit

 

__________________________

 

 

Kedves Emília!
 
Köszönjük az eddigi munkádat, igazán boldogok vagyunk, hogy sikerült eladni a lakást!
Szeretnénk megkérni, hogy ha egy, a következő paraméterekkel rendelkező ingatlanra bukkannál...
 
Köszönjük előre is fáradozásodat!
 
Kedves főnöködnek pedig a következőket üzenjük...:
 
Emíliában egy kedves, segítőkész embert ismertünk meg. Nagyon céltudatos, jó kapcsolattartó. Először megrémített a rámenőssége, de végül ez vezetett oda, hogy sikerült néhány hónap leforgása alatt eladnunk a lakást, ami előtte fél évig több, mint 10 ingatlanosnak nem sikerült. Bátran fogjuk ajánlani ismerőseinknek az Immo1 Ingatlan irodát, és személy szerint Emíliát.
 
 
Üdvözlettel:
F. Mária

__________________________

Tisztelt Szabó Emília!
Kedves Emília! (Ha szabad így?!)
 
 
Köszönöm szépen a képeket!
Ez úton egyúttal szeretném megköszönni együttműködését a Lajos utcai lakásunk értékesítésében.
Gratulálni is szeretnék az ügy megfelelő, ígényes és nem utolsó sorban hatékony képviseletéért.
Az, hogy valaki néhány írott sorból felismerje az "eladó" és a potenciális "vevő" hasonló értékrendjét, és érdekeit, valamint ezeket megfelelően képviselje és összehangolja, nem hiszem, hogy általános készség még az ingatlan szakmán belül sem.A rekodrgyorsasággal köttetett "üzlet" valószínűleg ennek köszönhető, és az éppen kellően határozott magatartásnak, de egyúttal a tárgyalások során egyidejűleg érvényesülő kompromisszumkészségnek és megoldás keresésésének is!
 
További munkájához sok sikert, jó egészséget kívánok!
 
Tisztelettel
 
dr. V. József

 

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!