A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960610

E-mail: kispal.erika@immo1.hu

Kínálatom

Kispál Erika vagyok, az Immo1  Franchise Hálózat Irányi  utcai irodájának üzletkötője.

Mindig is vágyam volt egy jó csapat tagja lenni, és profi szakemberektől tanulni amit az Immo1-nél meg is találtam. A mottónk is ezt tükrözi: " A minőség számít! "

Szeretek emberekkel foglalkozni, kapcsolatokat teremteni, új dolgokat tanulni, és fontosnak tartom, hogy folyamatosan fejlődjek szakmai téren. Korábbi munkahelyeimen és tevékenységekben is ezt tartottam szem előtt, hiszen pedagógusként, illetve szállodai szakmenedzserként szintén ez volt a filozófiám.

A kihívások motiválnak, mindig kitartóan álltam a feladataim elvégzéséhez bármennyire is nehéznek tűntek. 

Számomra fontos az igényesen elvégzett munka mellett a bizalom kiépítése mind eladói mind vevői oldalon.  Fontos, hogy üzleti kapcsolataim eredménye a kölcsönös megelégedettség legyen.

Minden rám bízott ingatlan értékesítésével úgy foglalkozom mintha a sajátom lenne, ugyanakkor a lakást keresőknek is igyekszem a legmegfelelőbbet megtalálni.

 Várom megtisztelő megkeresésüket a lehető legsikeresebb jövőbeni együttműködés reményében! 

 

Referenciák:

"Kedves Erika!

Ezúton szeretném megköszönni, hogy szeretett lakásom értékesítésében segített. Szakmai és emberi hozzáállása meggyőzött abban, hogy másoknak is tiszta szívvel ajánlani tudjam.

Köszönettel: P. Zsolt"

 

"Sok csalódás után meglepő volt az a hozzáértés, amelyet az Immo 1 Hálózatnál tapasztaltam. Nyugodt szívvel bíztam házam értkésítését erre az irodára. Kispál Erika üzletkötő segített ebben, akit bármikor hívtam, udvariasan, kedvesen kezelte a számomra megoldhatatlannak tűmő problémákat. Köszönet neki és az irodának!

T. Mihály"

 

"Gyors értékesítés,  jó áron.  Köszönöm Kispál Erikának, hogy a nehezen eladható lakásomból a legtöbbet kihozta.

G. László"

 

"Nagy gondok és tragédiák közepette köszönöm, hogy a lakáseladás kérdését levetted a vállamról, és olyan gördülékenyen megoldottad, hogy nekem már csak aláírnom kellett. Köszönettel: T. Tünde"

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!