A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960653

E-mail: horvath.zsuzsanna@immo1.hu

Kínálatom

Az ingatlan üzletkötéssel való kapcsolatom pár éve kezdődött, amikor édesanyám úgy döntött eladja a gyerekkori otthonunkat. Ez a lakás a belváros szívében található, komoly érték és nehezen váltunk meg tőle - fontos volt a családnak, érzelmileg és anyagilag is.

Figyelemmel kísérhettem az ingatlanközvetítés útját-módját, hogy mi fontos ahhoz, hogy egy ingatlan jól eladható legyen, mitől lesz csábító egy ingatlan, és hogyan tudjuk azzá tenni. Hogyan tárgyaljunk a vevőkkel, és mi történik az ügyvédnél.

Majd eladás után természetesen elkezdtünk édesanyámnak új otthont keresni. Ez is egy izgalmas történet, és nagyon meghatározó egy ember életében. Érdekes volt látni, ahogy az ingatlanközvetítők dolgoztak. Milyen ingatlanokba vittek el, hogyan viselkedtek, hogyan beszéltek velünk és az eladókkal.

Nagyon sokat tanultam ebből - hogyan dolgozzak és hogyan ne dolgozzak. Minden ember más, és más a fontos számára. De alapvető dolognak tartom, hogy praktikusan, hatékonyan és rugalmasan végezzem a munkámat. Számomra a legnagyobb öröm, amikor a végén mindenki mosolyog :)

 

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!