A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960584

E-mail: hamori.anna@immo1.hu

Kínálatom

Kedves Látogató!

Engedje meg, hogy bemutatkozásom ezzel a rövid idézettel kezdjem, saját szavaimmal sem tudnám pontosabban megfogalmazni személyes hitvallásomat:

"Nincs annál nemesebb foglalkozás, mint valakinek segíteni abban, hogy sikeres legyen." (Alan Loy Mc GINNIS) 

Életpályám során több különböző szakterülettel ismerkedtem meg többféle pozícióban. Végzettségem szerint a pedagógia területéről érkeztem az ingatlanközvetítés világába – ötleteimet, kitűzött céljainkat ott is naponta, óráról órára „el kellett adnom”. De hisz ez bizonyára az Ön számára is ismerős:  akár munkahelyi környezetről beszélünk, akár szülői mivoltunkban – folyamatosan értékesítünk. Ötleteket, javaslatokat, eszméket igyekszünk elfogadtatni szeretteinkkel, munkatársainkkal, lakótársunkkal. Hasonlóképp leszünk vevők mások termékeire, szolgáltatásaira. Abban pedig bizonyára egyetértünk, hogy egyáltalán nem mindegy, mindez hogyan történik?!

Miért vallom töretlen hittel, hogy itt a helyem, az ingatlanok világában? Magánéletem úgy alakult, hogy többször kerültem eladói-vevői helyzetbe, ingatlan felújítási projektjeim során a saját bőrömön tapasztaltam meg a lakóhely-változtatással óhatatlanul együttjáró  nehézségeket. Megtanultam nyitott szemmel és füllel járni, egy-egy lakásban a lehetőségeket meglátni, legyőzni az ilyen helyzetekkel járó félelmeket. Őszinte meggyőződésem, hogy az ügyfelekkel közösen, velük együttműködve sikeresebben oldhatjuk meg problémáikat. Mert az Ö sikerük lesz egyben az én sikerem is.

Ezért is választottam az immo1 csapatát: személyesen győződtem meg róla jelentkezésemet megelőzően, hogy magas színvonalú kiszolgálásban, ügyfélgondozásban és figyelemben részesülök. A kollégák egymást segítő, támogató munkastílusa egyedülálló az ingatlanközvetítés hazai világában. Folyamatos fejlődésre sarkallnak, képzéseik kiemelkedő színvonalúak, a hangulat pedig remek. Kell ennél több?

Jöjjön velem, velünk – tapasztalja meg saját sikerét!

Üdvözlettel: Hámori Anna

                       üzletkötő

 

Rólam mondták:

Kedves Anna!

Sok laklást néztünk már a legkülönbözőbb irodáktól. Az Ön szolgáltatása, hozzáállása, határozottsága és tudása segített nekünk megtalálni a legmegfelelőbbet. Jól érezzük magunkat itt, sikerült a leginkább igényeinknek megfelelőt választani. Köszönjük a sok segítséget! Sok sikert kívánunk további munkájához!

Üdvözlettel: F. Mariann, Kecskemét

Tisztelt Hölgyem,

nem gondoltam, hogy valaha is ajánlást adok ingatlanközvetítőnek.  Sikerült rácáfolnia minden eddigi tapasztalatomra: gyors, alapos és sikeres eladást eredményezett munkája, gratulálok. Örömmel ajánlom ismerőseim számára.

W. István

Kedves Annácska

Köszönjük segítségét, és hogy olyan megbízható volt végig az eladásban is és a lebonyolításban. A mi korunkban ez nagy segítség volt. Olyan megértően kísért minket végig ezen az úton, mintha csak a sajátjáról lenne szó.

Őszinte köszönettel: Horváth házaspár

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!