A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Nagypolgári különnyíló három szoba kialakítható

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1081 Budapest VIII. kerület

A VIII. kerület kellemes részén a Kiss József utcában, a Blaha Lujza tértől pár lépésre, eladó jelenleg két szoba alkóvos, II. emeleti, tehermentes, beköltözhető állapotú cirkó fűtéses 86 m2-es polgári utcafronti kelet nyugat tájolású jól alakítható tégla lakás.

A jelenlegi alaprajz alapján, kellemes a mai trendek megfelelő 3 külön nyíló szoba kialakítható. Hozzá pedig tágas külön konyha , nagy étkezővel. Előnyei közé sorolható a belváros közelsége, akár bérbeadás akár saját részre vásároljuk az ingatlant. Parkolás az utcán kialakított parkolókban lehetséges, az itt lakóknak ingyenesen.

Műszaki leírás:

A ház közel 100 éves . A lakóközösség folyamatosan gondoskodik a társasház folyamatos karbantartásáról. Az évek során, a tető, a folyosók, a lépcsőház folyamatosa megújult. A közös költség 18000,- Ft, melynek tartalma, szemétszállítás, karban tartás, felújítási alap. A melegről illetve a meleg vízről kombi cirkó gondoskodik. A víz, gáz, villanyfogyasztást mérőóra alapú.

Közlekedés:
Az infrastruktúra kiváló. A 4-es Metró, II. János Pál pápa utcai megállója és a 2-es Metró, Keleti pu. megállója pár perc alatt elérhető. A Blaha Lujza tér közelsége egyéb alternatív közlekedési lehetőségeket kínál.

Finanszírozás:

Az ingatlan tehermentes. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlatából választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk.

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 86 m2
Eladási ár 37 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 2
Tájolás kelet
Ingatlan eladási ár
37 900 000 Ft
119 434
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!