A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

TÖKÉLETES KUCKÓ ÉLETKEZDÉSHEZ

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1089 Budapest VIII. kerület

8. kerület Tisztviselő-telep szélén eladóvá vált egy azonnal birtokba vehető minigarzon. Jó szívvel ajánlom egyedülállóknak, fiataloknak, diákoknak és befektetőknek egyaránt.

Roppant kuckós, kellemes kis otthont varázsolhat ebből a kis lakásból - rövid idő leforgása alatt, nem túl nagy ráfordítással. Komolyabb felújításra a nyílászárók szorulnak, és a konyha berendezése is megérett a cserére. Fürdőszobáját ellenben pár éve teljes körűen felújították, így igen jó állapotú. Fekvőgalériája stabil. Egy kis kreativitással, ügyes színválasztással szép kis lakása lehet. Jelen állapotában is lakható! Az épület száraz, nyáron megkezdődik a homlokzati felújítás.
Fűtése gázkonvektorral megoldott, hűtésre nyáron nincs szükség a falak speciális szerkezete miatt.
A társasház lakóközössége is jó.

Tömegközlekedés kiváló, 10 percnyire a Keleti pályaudvar, 5 percnyire a Nagyvárad tér. Egyetemi campusok, M3 metró és a megújult Orczy-park, de a Népliget is remek pihenést biztosít. Minden egyéb infrastruktúra a közelben.


Ne habozzon, nézze meg gyorsan, hamar el fog kelni!Hívjon mielőbb!

Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással is megvásárolható. Amennyiben hitellel kapcsolatos kérdései vannak kollégánk készséggel ad ingyenes felvilágosítást, igény esetén a teljes körű ügyintézésben segít.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 24 m2
Eladási ár 12 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet földszint
Tájolás ÉK

Helyiséglista

Szoba 16 m2
Fürdőszoba WC-vel 2 m2
Konyha 6 m2
Ingatlan eladási ár
12 900 000 Ft
40 652
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!