A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Költözzön a Prestige Amerikai úthoz!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1147 Budapest XIV. kerület

XIV. kerületben Zugló kertvárosában, a Titel utcánál, 16 lakásos három szintes tégla ház, magasföldszintjén (lift nincs), 50m²-es, 2+ fél szobássá alakítható (jelenleg kettő szobás), ablakos konyhás, konvektoros fűtésű, csendes a társasház nagy kertjére néző, közepes állapotú lakás ELADÓ!

A társasház 1960-ban épült tégla alapanyagból, pinceszintből, magas földszint és három emeleti szintből áll, fűtése konvektor (minden helységben). Herminamező kiemelt részén az Amerikai út vonzásában található, mely családias, kis társasházas, játszóterekkel tarkított, parkosított környék rengeteg zölddel.
Az lakás a magas fölszinten (öt lépcső) található, DNy-i tájolású ezért rendkívül világos közvetlen betűző napsütéssel.
A bejárati ajtón belépve egy járólapos tágas folyosót találunk, innen nyílik minden helység külön, balra a tágas kamra, utána a külön wc majd a káddal felszerelt fürdőszoba pár éves Bosch vízátfolyós gáz bojlerrel.
Tovább haladva található a 20m²-es nappali, melynek hangulata páratlan a rengeteg zölddel és a közvetlen betűző napsütéssel, valamint a madarak csicsergésével.
Külön nyílik a 12m²-es hálószoba, nagy méretű ablakkal.
A konyha 8,5m²-es, akár egy remek hálószoba alakítható ki belőle.
A lakást ajánlom azon vásárlóknak akik az Amerikai út vonzásában szeretnék az álmaikat megvalósítani egy napsütéses csöndes lakásban. A társasház a gondozott óriás zárt telken belül helyezkedik el, és a pince szinten található még egy 5m²-es, ablakos tároló.
A közös költség 12 600 forint vízzel együtt, gáz és villany órákkal rendelkezik.

Finanszírozás:
Az ingatlan terhektől mentes akár pénzintézeti hitel segítségével is megvásárolható.

Műszaki:
Az épület 1960-ban épült, klasszikus stílusú, zárt lépcsőházas, három szintes épület, lifttel nem rendelkezik. Homlokzata, tetőszerkezete pát éve felújításra került.

Környék:
XIV. kerületben az Mexikói metró végállomás és vonzáskörzete, kiemelt kertvárosi övezet 20%-kal magasabb ingatlan árakkal. Prestige kisvárosi vonzáskörzet, Amerikai út, Laky Adolf, Korong utca... stb.

Közlekedés:
A Thököly úton a (lakástól 3 percre) 7, 107, 7e. 110, 112-es buszok, illetve éjszakai járatok szintén rugalmas bejutást biztosítanak a városközpontba. A mexikói úti kis földalattival a (lakástól gyalog 15 percre) Deák térre juthatunk.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 50 m2
Eladási ár 25 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet magasfszt
Tájolás Dny
Ingatlan eladási ár
25 900 000 Ft
81 619
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!