A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

KIADÓ a belvárosban egy felújított, bútorozott, gépesített, 31m2-es garzon

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1056 Budapest V. kerület

KIADÓ az V. kerületben, belvárosban egy szépen felújított, bútorozott, gépesített, I. emeleti, 31m2-es garzon.

A közelmúltban felújított, liftes sarokházat Fogl Henrik tervei alapján, későeklektikus stílusban építették 1895 körül. A kiadó lakás az I. emeleten van, körfolyosóról nyílik, a csendes udvarra néz. A tulajdonos a lakást igényesen felújította műszakilag és esztétikailag is. Az előszobából nyílik a szoba, a WC és a konyha. A konyhából nyílik egy kis kamra és a kádas fürdőszoba. A WC és a fürdőszoba is ablakos, a lichthofra szellőznek. A felújítás során kicserélték a villanyvezetéket, a szanitereket, a burkolatokat, mázolták az eredeti, míves ajtókat, ablakokat, felcsiszolták a parkettát és festettek. Korszerűsítették a fűtést, norvég fűtőpaneleket szereltek be. A belmagasság 3,5 méter. A közös költség havonta 8 ezer Ft, a víz- és a csatornadíjjal együtt. A fürdőszobában villanybojler van. Gáz a konyhában, a tűzhely miatt van, a sütő elektromos. A villanyszámla kb. 12 ezer Ft szokott lenni a fűtéssel együtt. A mosógép a fürdőszobában van. A lakás a berendezése és a mérete miatt egy párnak, vagy egy egyedül költözőnek ideális, kisállat nélkül.

Finanszírozás: a tulajdonos egy havi bérleti díjat és két havi kauciót kér a bérlőtől, a bérleti szerződés aláírásakor. A lakás min. egy évre kiadó.

Környék és közlekedés: a kiadó lakás a Molnár utcában van. Kedvelt belvárosi környék, kis üzletekkel, kávézókkal. A Duna és a budai hegyek, hidak látványa nappal és az esti fényekben is sétára csábító. Legnépszerűbb a 2-es villamos, a 15-ös és a 115-ös busz, a 3-as metró, és a Ferenciek terén megálló számos busz (5, 7, 8, 107, 110, 112, 133, 178, 233, 907), valamint a Fővám téren a villamosok (47, 47B, 48, 49), és a 83-as troli. Természetesen több oktatási intézmény, orvosi rendelő, posta is megtalálható a közelben.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Facebook:
https://www.facebook.com/immo1ingatlan

További kínálatunk:
http://immo1.hu/kereses-iroda/9

Tekintse meg a referenciáimat és bemutatkozómat:
http://immo1.hu/uzletkoto/paricsy.aniko

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 31 m2
Kiadási ár 135 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Ingatlan kiadási ár
135 000 Ft
435
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!