A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Péterffy-Nefelejcs sarkán 83nm, kivételes lehetőség!!!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1078 Budapest VII. kerület

Első emeleten 3 szobás átlagos állapotú, remek beosztású lakás eladó!!

A VII. kerület folyamatos fejlődése, szépülése lassan teljes körűvé válik! Külső Erzsébetváros kimagasló fejlődésen megy keresztül a Budapesti kerületek között. A közlekedés bővítése-modernizálása, a régi épületek folyamatos megszépülése mind ezt a tendenciát mutatja, a Városligetbe tervezett múzeumnegyed pedig még előremutatóbb fejlődést vetít előre.
Az Állatorvosi Egyetem közelsége miatt ez a környék kifejezetten kedvelt a befektetők körében, hiszen gyorsan kiadhatóak a környező lakások, akár több diák számára is.
A környék utcaképébe tökéletesen belesimuló épület itt áll közel 100 éve. Két szintes ház első emeletén találjuk a szóban forgó, igazi nagypolgári életérzést sugalló lakást. A csendes kis lakóközösségű épület 10 lakásából, többen albérlők élnek, mégis mindenki úgy ügyel a tisztaságra és a ház állagának megőrzésére, mint a saját tulajdonára. Fél körfolyosós udvar utolsó lakása elé érve, megérkeztünk. Belépve szembetűnő, a közel 4 méteres belmagasság, és a hosszú széles előszoba, melyben bőven van hely egy akkora gardróbszekrény számára amelyben az itt élők teljes ruhatára is elférhet. Jobbra fordulva a több mint 10nm-es konyhában találjuk magunkat, melynek ablaka az udvar felé néz így a természetes fény és szellőztetés egyaránt nem jelenthet gondot. Egy kis kamra rész is le lett választva a konyhából. Érdekes megoldás, hogy innen nyílik a fürdő is, melynek egy másik megközelítése is lehetséges az egyik szélső szoba felől. Az előszobából nyílik a lichthoffra nyíló ablakkal ellátott toalett is. Az előszoba végül a hatalmas nappaliba torkollik, melyből jobbra és balra egyaránt egy-egy szoba nyílik. Minden szoba ablaka az utcára néz, így a fény beáramlásának semmi akadálya.
A fűtésről és a meleg víz ellátásról a pár éve beszereltetett cirkó berendezés gondoskodik, a gáz számla átalánya 13.800.-Ft amit egy ekkora lakásnál nem gondolok soknak.
A közös költség 24.000.-Ft, amely összeg jelentősen csökkenthető a vízórák beszereltetésével.
A lakás műszakilag megfelelő állapotú, ellenben esztétikailag kicsit eljárt már felette az idő, főként a fürdő és a konyha modernizálását tartanám tanácsosnak, de aki nem híve a modern stílusnak, funkcióját tekintve mindkettő használható.

Ajánlanám családok számára akik egy remek beosztású lakásban szeretnék élni életüket egy vagy akár több gyermekkel, de befektetők érdeklődésére is számítok a fentebb említett kitűnő elhelyezkedéséből adódó remek kiadhatósága miatt!!

Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással is megvásárolható.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 86 m2
Eladási ár 31 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás kelet

Helyiséglista

Szoba 27 m2
Szoba 16.5 m2
Szoba 17 m2
Közlekedő 9.1 m2
Konyha 10.8 m2
Fürdőszoba 4.5 m2
WC 0.7 m2
Kamra 0.6 m2
Ingatlan eladási ár
31 900 000 Ft
102 355
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!