A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Eladó két szobás felújított lakás a Rózsa utcában

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1077 Budapest VII. kerület

Eladó a VII. Rózsa utcában, a Wesselényihez közel, szép állapotú ház második emeletén két különnyíló szobás felúított, azonnal költözhető lakás!

A lakás a Rózsa utcában, Középső-Erzsébetvárosban, így a közlekedése kiváló, több troli vonal is itt halad és teszi a belváros minden zugát elérhetővé. Közelben a Magyar Színház, és az Állatorvosi Egyetem, tehát több szempontból is kitűnő, nívós környék.

A társasház kifejezetten jó állapotú, az agilis és megbízható közös képviselő szívén viseli a ház minden ügyes bajos dolgát, éppen ezért összetartó, szimpatikus lakóközösség várja az új lakókat.

Befektetésre is kifejezetten alkalmas a lakás, több példa is mutatja, hogy jó hozammal rendszeresen vannak kiadva a lakások.

A lakást teljesen felújították, minden közművet, villanyt, gázt, és vízhálózatot korszerüsítették és szigetelő műanyag nyílászárókat szereltek.

Költségei alacsonyak, így lakni is olcsó, de a bérlő is nagyon hálás lesz a szép, korszerű lakásért mert rezsije bizony alig lesz!

Akár első lakásnak, akár egy jó hozamú befektetésnek kiválóan alkalmas, mert jó házban, jó és számon kérhető minőségben kevés lakás található a piacon! Higgye el, ez sem sokáig!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 48 m2
Méret tulajdoni lap szerint 46 m2
Eladási ár 34 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 2
Tájolás DK

Helyiséglista

Előszoba 4 m2
Fürdőszoba WC-vel 4 m2
Étkező 6 m2
Amerikai konyha 4 m2
Szoba 8 m2
Nappali 22 m2
Ingatlan eladási ár
34 900 000 Ft
111 981
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!