A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Újszerű, 3 és fél szobás, erkélyes lakás Pátyon!!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

2071 Páty

85nm-es kiváló állapotú, remek beosztású lakás, barátságos lakóközösséggel!!

Aki Budapest közvetlen vonzáskörzetében keres nyugodt lakhelyet, keresve sem találhat jobbat Páty községnél!! A Budai-hegységet a Gerecsétől és a Pilistől elválasztó Zsámbéki-medence délkeleti részében épült település Budapesttől mért távolsága alig 20 kilométer közúton, a gerincvonulatok lejtői festőien szép környezetet adnak.
Autóval 25-30 percnyi távolságra fekszik Budapesttől 2 útvonalon is megközelíthető. Az M1 autópályán Budaörs és Biatorbágy érintésével, vagy a vadregényesebb útvonal Budakeszin vezet keresztül egészen a Széna tér-ig. Ha valaki a tömegközlekedést részesítené előnyben akkor, Budapestről, a Kelenföld vasútállomástól induló 778-as, valamint Széna térről induló 781-es, 782-es, 784-es, 785-ös, 786-os, 787-es, 788-as és 789-es buszokkal lehet megközelíteni.Zsámbék, Bicske és Budakeszi is sűrű autóbuszos összeköttetésben áll Páttyal. Mindhárom város fontos térségi központ középiskolákkal, bevásárlóközpontokkal, ipari parkokkal, piacokkal.
Ennek a kedves településnek központi részén található a szóban forgó ingatlan, kőhajításnyira a csendes Füzes-patak partjától. Az 5 éve átadott épület mindazoknak tökéletes választás akik új építésű lakásban szeretnének élni, de mégis azzal a biztos tudattal, hogy a kivitelező jó munkát végzett. Nagyszerű, barátságos, összetartó lakóközösség lakja a ház 12 lakását, ez látszik a gondozott kerten és az épület közös terein is. Mindenki vigyáz a közös tulajdonra!!
Az első emeletre felérve balkézről találjuk a szóban forgó lakást. Belépve egy tágas hosszúkás előszoba fogad minket, melyben kényelmesen elfér egy hatalmas gardrób szekrénysor is. Az előszobán haladva először a két kisebb szoba ajtaja mellett haladunk el, majd a lakás központi részében találjuk magunkat, ahonnan a szobákkal egy oldalról nyílóan egy közlekedőt találunk melyről egy külön wc, egy kádas fürdőszoba+wc, és egy újabb szoba nyílik. A fent említett központi részen találjuk a konyhát (méretre legyártatott KIKA bútorokkal berendezve), mely a lakás ötletes kialakításának köszönhetően egybenyitott az étkezővel valamint a tágas nappalival, ennek ellenére mégis valamelyest szeparált érzésünk lehet, bármelyik részben is vagyunk épp. A nappaliból léphetünk ki a 8nm-es erkélyre amely kényelmes teret ad pihenésre, vagy akár közös étkezésre a melegebb nyári napokon. Minden helyiségnek saját ablaka van így a fényviszonyok ideálisak, illetve a szellőztetéssel sem lehet gond!
A lakás műszaki állapota kifogástalan, műanyag nyílászárók szúnyoghálóval és alumínium redőnyökkel ellátva, klíma berendezés, a már imént említett tökéletesen felszerelt konyha, mind az új tulajdonosok kényelmét hivatottak szolgálni.
Rezsije meglepően alacsony, a közös költség 6000Ft!!!!, fűtés átalány (cirkó fűtés) szintén 6000FT!!! ezen felül a víz és elektromos áram szolgáltatás egyedi mérők alapján fizetendő.

Ajánlanám akár több gyermekes családok számára, akiknek fontos, hogy jó levegőjű nyugodt környezetben éljenek, de mégis a főváros elérhető közelségében!!

Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással is megvásárolható.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 85 m2
Méret tulajdoni lap szerint 81 m2
Teraszméret 8 m2
Eladási ár 28 600 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3+1 fél
Egész szobák száma 3 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás DK

Helyiséglista

Nappali 21 m2
Étkezős konyha 15 m2
Közlekedő 1.8 m2
WC 1 m2
Szoba 10 m2
Szoba 12 m2
Szoba 13 m2
Előszoba 6.5 m2
Fürdőszoba WC-vel 4.5 m2
Ingatlan eladási ár
28 600 000 Ft
91 767
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!