A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Eladó IX. rehabilitációs területen utcai két szobás lakás

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%

1095 Budapest IX. kerület

Eladó a IX. Tompa utcában 62nm-es első emeleti, utcai nézetű kettő szobás felújítandó állapotú, jól alakítható alaprajzzal, egy jó jó állapotú liftes házban!

A IX. kerület középső Ferencváros városrészben található, annak is az úgynevezett rehabilitált területén. A környék kis egyirányú utcáiban számtalan újszerű társasház megépülése a 2000-es évek elején sokat javított a terület megítélésén és az új épületekkel természetesen az utcakép is sokat javult, így igen keresett lett mind az új és újszerű lakásokat keresők, mind pedig a régi értékeket kedvelők között. Szinte nincs is a környéken rossz állapotú társasház, hiszen a ferencvárosi önkormányzat komoly összeggel támogatta a fejlesztéseket.

A társasház egy egyirányú, kisforgalmú, éttermekkel, kávézókkal szegélyezett kis utcában található, két utcányi távolságra fekszik a Corvin plázától, illetve a Ferenc körúttól megkönnyítve a mindennapi életet.

A társasház jó állapotú, homlokzata a közelmúltban újult meg, míg a belső udvar is jó állapotú.

A lakás alaprajza kiválóan alakítható, elsősorban 2+1 szobássá alakítását javasoljuk. Szobái az utcára néznek, hatalmas ablakain dől be a fény.

Elsősorban fiataloknak ajánljuk a lakást, akik a közelben dolgozó nemzetközi cégek irodaházaiban dolgoznak, és már unják az albérletet és saját családi fészekre vágynak, ahol jól elfér egy gyerekszoba is.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 62 m2
Eladási ár 32 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás Dny

Helyiséglista

Közlekedő 2 m2
Előszoba 4 m2
WC 2 m2
Fürdőszoba 4 m2
Konyha 10 m2
Szoba 16 m2
Nappali 24 m2
Ingatlan eladási ár
32 900 000 Ft
105 115
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!