A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Hangulatos, otthonos tégla lakás kerttel, garázzsal Rákospalota és Pestújhely határán Eladó!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1154 Budapest XV. kerület

Eladásra kínálunk egy tégla építésű családi ház első emeleti lakását, melynek különlegessége, azon kívül, hogy otthonos, békességet árasztó és nyugodt, hogy tartozik hozzá egy előkert, egy hátsó kert, egy iroda helyiség és egy fedett garázs is.

Eladásra kínálunk Budapest XV. kerületében Rákospalota- Pestújhely határán egy 659 négyzetméter alapterületű telken álló kétszintes családi ház első emeleti lakását. Az akkori építészei elvárásoknak megfelelően, vastag falakkal és kiváló tetőszerkezettel rendelkezik. A lakás valós mérete 110 négyzetméter, elosztás szempontjából három nagy világos szoba található benne.

Mikor a modern elektromos kapu kinyílik, átlépünk egy más világba, hol béke uralkodik. Amint az előkerten keresztülhaladva a ház oldalában falazattal rendelkező lépcsős folyosón jutunk a lakás előszobájába. Innen jobbra nyílik a közlekedő, mely jobb oldalán található egy kis gardrób, mely elnyeli a téli ruhákat és az utcai cipőket egyaránt. A közlekedő bal oldalán található az étkezős konyha bejárata, melyből egy praktikus spejz is nyílik, mely rendelkezik ablakkal, így a szellőzés, télen-nyáron megoldott.
Amit visszalépünk a közlekedőbe, jobb kéz felől található a jelenleg vendégszobának és dolgozószobának használt helyiség, mely igen tágas és világos.

A nappali emellett a szoba mellett helyezkedik el. Jelenleg csodálatos növények és rusztikus bútorok találhatók, melyek teljes mértékben a kényelmet és az otthonos légkört biztosítják a bent lakóknak. Innen jutunk a hálószobába, mely a maga 18 négyzetméterével szintén nem nevezhető kis méretűnek. Mivel a ház előtt egy szép nagy fenyőfa magasodik, így a gépjárművek zaját nagy mértékben felfogja, valamint nyáron kis árnyékot nyújt a nagy meleggel szemben.

A nappaliból kilépve a folyosón jobbra fordulva találjuk meg szemben a különálló toalett helyiséget, mely automata szellőzőrendszerrel van ellátva. A közlekedő végében balra pedig a modern, szép fürdőszobát találjuk, mely masszázskáddal és különálló zuhanyzóval is rendelkezik.
Nehéz leírni azt az érzést, mikor az ember ott van ebben a lakásban. Olyan érzése van, mintha hazaért volna. Hisz minden ott van, amit az otthonról, békéről, tisztaságról elképzel.

A házhoz tartozik még egy 15 nm-es garázs, és mellette egy jelenleg irodának kialakított, külön fűtéssel rendelkező helyiség.
A ház mellett, akár még plusz 2 autó is elfér kényelmesen.

Gondozott kert: RITKASÁG !!!!


Ajánlom családoknak, kik ki akarnak szabadulni a panel fogságából, vágynak egy kicsiny kertre és az infrasturktúrális környezet adta előnyökre.

Műszaki:
Fűtés – gázcirkó, csatorna, különálló villanyóra.

Nyílászárók: fa.


Környék: Polgári házas családi házas környék, jó közlekedési paraméterekkel csendes utcák, iskola, óvoda SZTK, 24 órás felnőtt orvosi ügyelet, korszerű állatorvosi rendelő a közelben. 10 percre található a piac, a Pólus center, Ázsia center

Közlekedés:

Buszok: 196,96,296, 296 A,130,996.973,, Villamos: 69, néhány utcányira a közelben, 224; 25; 125; 996; 996A

Rákospalota központjához közel, 196; 96; Újpest Metró 15 percre

M0 és az M3- as autópálya alig 5 perc távolságra található gépjárművel.


Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 105 m2
Méret tulajdoni lap szerint 659 m2
Eladási ár 33 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás DK

Helyiséglista

Háló 18.8 m2
Nappali 22.5 m2
Szoba 22 m2
Gardrób 2 m2
Közlekedő 12.7 m2
Előszoba 6.8 m2
Étkezős konyha 10 m2
Kamra 3 m2
Fürdőszoba 6.5 m2
WC 1 m2
Lépcsőház 10 m2
Garázs 15 m2
Iroda 15 m2
Ingatlan eladási ár
33 000 000 Ft
106 123
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!