A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Az V. kerületben, Lipótvárosban KIADÓ egy igényesen felújított, 47m2-es, másfél szobás, cirkós lakás, bútorozva, gépesítve.

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1054 Budapest V. kerület

Az V. kerületben, Lipótvárosban KIADÓ egy igényesen felújított, 47m2-es, másfél szobás, cirkós lakás, bútorozva, gépesítve.

Műszaki: a kiadó lakás egy gyönyörű, 1905-ben épült, ötemeletes, 40 lakásos ház földszintjén van, az udvarra néz. Az előtér és a konyha egy légtérben van, innen nyílik a többi helyiség, a nappali, a hálószoba és a fürdőszoba. Műszakilag és esztétikailag is felújították a lakást. A bejárati ajtó műanyag szerkezetű biztonsági, az ablakok fa szerkezetűek. A szobák parkettásak, a konyha és a fürdőszoba járólappal burkolt. A fürdőszobában épített zuhanysarok, WC és mosdó kapott helyet. Minden szaniter és burkolat minőségi, új. A konyhabútort most szerelték be, gépesített (mosogatógép, hűtőgép). A lakás fűtéséről és a vízmelegítésről kombicirkóval gondoskodnak. A nappaliban szekrénysor, a hálószobában beépített szekrény van.

A lakás bérlését azoknak javasoljuk, akik szeretik a belvárosi szép régi, patinás épületeket, de a lakáson belül az új, modern, praktikus berendezést, stílust kedvelik.

Finanszírozás: a bérleti díj havonta 170 ezer Ft, a közös költség 150Ft / m2. Vízórás lakás. A mérőórákat a Tulajdonos a Bérlő nevére íratja. A Tulajdonos a Bérlőtől 3 havi kauciót kér. Legalább egy évre, de hosszabb időre is bérelhető a lakás.

Környék és közlekedés: a kiadó lakás Lipótvárosban található, a Parlament közelében. Többnyire szépen felújított épületek, kis üzletek, szórakozó és kulturális lehetőségek, bankok találhatóak a közelében. Biztonságos, kedvelt környék. A tömegközlekedés jól szervezett (2-es metró, 15-ös busz, 70-es és 78-as trolibusz).

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Facebook:
https://www.facebook.com/immo1ingatlan

További kínálatunk:
http://immo1.hu/kereses-iroda/9

Tekintse meg a referenciáimat és bemutatkozómat:
http://immo1.hu/uzletkoto/paricsy.aniko

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 47 m2
Kiadási ár 170 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+1 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet földszint
Ingatlan kiadási ár
170 000 Ft
547
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!