A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Engedélyezett Airbnb-s lakás az V. kerületben eladó

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%

1056 Budapest V. kerület

Eladó az V. kerületben, a Belvárosban, karnyújtásra az Egyetem tértől, egy pompásan felújított, és karban tartott Bauhaus épület 3. emeletén egy felújított, átalakított, bútorozott 1+1 szobás lakás.

Az épület az V. kerületben a pezsgő belvárostól és a Dunától karnyújtásnyira, csendes egyirányú utcában található, pár lépésre az M3-as metrótól. Az elhelyezkedés önmagáért beszél.

A társasház kifejezetten jó állapotú, gondozott, igazán jó lakóközösséget mutat. A ház érdekessége, hogy felújításakor korhűen megőrizték jellegzetességét, és igazán jó érzéssel tölt el minden ide látogatót.

A 3. emeleti lakás lifttel megközelíthető, egy két lakásos függőfolyosón, tehát senki nem jár el a lakásunk előtt. Eredeti alaprajzát a tulajdonosok teljesen újra gondolták, mindent újraépítettek, így műszaki tartalmára biztosan nem lehet panasza. Az átalakítás alkalmával egy 7nm-es hálót alakítottak ki és tették élhetővé a 31 négyzetmétert,

A lakás házközponti fűtéses, melynek költségeit a 18.000 Ft-os közös költség foglalja magában a korlátlan hideg vízzel együtt.

A képen is látható vadonatúj berendezési tárgyak a vételár részét képezik, így akár egy bőrönddel is költözhet, vagy rögtön fogadhatja vendégeit, bérlőit.

Összefoglalva, az V. kerület egyik legjobb utcájában, szép házban, nevetségesen alacsony rezsivel várja egy teljesen felújított lakás akár bútorozva is, bármilyen módon is hasznosítja azt a jövőben!


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 31 m2
Eladási ár 38 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+1 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 4
Tájolás Dny

Helyiséglista

Előszoba 1 m2
Fürdőszoba WC-vel 4 m2
Háló 7 m2
Nappali 19 m2
Ingatlan eladási ár
38 900 000 Ft
123 881
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!