A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Remek lakás, örök panoráma!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%

1156 Budapest XV. kerület

Remek lakás, örök panoráma!

Eladásra kínálunk Budapest XV. kerületében, Újpalotán, egy 5. emeleti, 1 + 2 fél szobás, örökpanorámás, 53 m2-es lakást.

Az épület jól frekventált környéken található. Az 1970-es évek derekán épült, azóta folyamatosan karbantartják, a lépcsőház és a lift jó állapotban van, a lakóközösség kulturált és csendes!

A lakás elosztása fantasztikus, a nagyszoba és a két félszoba akár körbe is járható, de a két kis szoba akár külön is megközelíthető. Ezek laminált parkettásak és mindegyiken ablak biztosítja a folyamatos napfényt. A konyha tágas, az ablaknak köszönhetően világos, emiatt a főzés is élvezetesebb. A fürdőszoba, a WC és a gardrób mind a közlekedőből külön nyílik. Ezek járólaposak és folyamatosan karbantartottak.

Környék:
A lakás minden szempontból jól frekventált helyen van.
Nem szeretné messziről cipelni a bevásárolt árut? A közelben lévő Vásárcsarnok, valamint a rengeteg kisbolt, dohánybolt, cukrászda, étterem, egyéb üzletek ezt lehetővé teszik.
Nem szeretné, hogy gyermekei távol járjanak iskolába, óvodába? A Napsugár Óvoda és a Kontyfa Középiskola, Szakiskola és Általános iskola megtalálhatóak pár perc sétára, ezeken kívül még több lehetőség is könnyedén megközelíthető.
Szeretné a fontos ügyeit is hamar letudni? Posta, bank, atm, orvosi rendelő, gyógyszertár, mind megtalálható a közelben.
Szeretné könnyedén elérni fővárosunk több pontját? Rengeteg lehetőség közül választhatunk, mint például a 96-os, 196-os, 196A, 296-os, 130-as, 133-as, 231-es autóbuszok, valamint a 69-es villamos. Ezen kívül rövid sétával elérhető még a 7-es, 7E, 8E, 108E, 133E buszok is. Sőt, még akár az esti belvárosi buliból is könnyedén hazajuthat a 973-as, 996-os és 996A jelű éjszakai járatokkal is.
Ajánlom az ingatlant gyermekvállalás előtt állóknak, kisgyermekes családnak, főiskolai/egyetemi hallgatóknak, vagy akár az idősebb, nyugalomra vágyó generációnak is.
Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 53 m2
Eladási ár 19 500 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+2 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 2 db

További adatok

Típus panel
Emelet 5
Tájolás Ény

Helyiséglista

Ingatlan eladási ár
19 500 000 Ft
62 302
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!