A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Otthonos lakás a Nyugatinál!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%

1067 Budapest VI. kerület

Eladó a NYUGATINÁL, a 6. kerületben, a Csengery utca végén egy 2 szobás lakás. Alapterülete a tulajdoni lap szerint 49 m2, azonban a tényleges mérete 51 m2.

A lakásnak tökéletes beosztása és nagyon otthonos atmoszférája van, egy igazi kis ékszerdoboz, utoljára 2010-ben esett át teljes felújításon. A konyha egybe lett nyitva a nappalival, így kellemes tágas térhatása van, a hálószobában pedig egy galéria került kialakításra, ami hálórésznek tökéletes és rengeteg helyet szabadit fel.

Nagyon kedves kis lakás, nincsenek benne felesleges terek, minden négyzetmétere hasznos terület, egy centi sem veszett kárba. A lakás a ház udvarára néz, így hiába van a város közepén, nappal is nyitott ablaknál maximum a madárcsicsergés hallatszik be, vagy az eső hangja.

A ház tökéletes helyen van, a Nyugati tér gyalog 5 perc, míg az Oktogon gyalog 7 perc alatt érhető el. A közelben gyalogosan gyakorlatilag mindent be lehet szerezni, emellett szamos iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő található a környéken, a szórakozóhelyek száma pedig végtelen.

Befektetésre is kitűnő választás, rövid- és hosszútávú kiadás egyaránt megtérül. A környék folyamatosan szépül, az infrastruktúra pedig rohamosan fejlődik, a házban található kiadó lakásokat azonnal kiveszik és nem titok, hogy a második emeleten található hostel is sikeresen működik.

A lakás rezsiköltsége nagyon alacsony, a gázszámla átalányban kb. 6000 Ft havonta, a közös költség 12700 Ft.

A lakás a 2. emeleten található és nincs függőfolyosó az ablakok alatt! Két külön lépcsőház van, melyek nincsenek összekötve, így nem kell kéretlen látogatótól tartani az ablak felől.

A ház külső-belső homlokzata felújításra szorul, de a jó hír az, hogy 2017. szeptember 25-én megkezdődtek a felújítási munkálatok. A tetőt már helyrehozták, a következő etap a belső homlokzat.

A lakás tehermentes és rövidtávon költözhető.


Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 51 m2
Méret tulajdoni lap szerint 49 m2
Eladási ár 24 500 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 2
Tájolás Ény

Helyiséglista

Nappali 18.5 m2
Szoba 12 m2
Amerikai konyha 6.5 m2
Fürdőszoba 4 m2
Előszoba 4 m2
Kamra 1.5 m2
WC 1.5 m2
Ingatlan eladási ár
24 500 000 Ft
78 023
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!