A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Érdligeti modern családi ház eladó!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%

2030 Érd

Érdligeten eladó egy modern, 100 m2 alapterületű, 3 szintes, világos családi ház, beköltözhető igényes földszint és tetőtér, a szuterén szinten boros pincével, és további lehetőségekkel.

Az 1995-ben megálmodott családi ház szuterén része műhelyként funkcionált, jelenleg tároló. Körbe ablakos, fűtött helyiség, 2 oldalról bejárattal, 3x25 A árammal, mosdó,WC, tároló, és egy szép, kisméretű téglával kirakott boltíves borospince található. Ez a része a háznak, ami kialakítását illetően befejezésre vár: lehet műhely, de lehet lakótér is, vagy csak egy közös, szabadidő eltöltésére alkalmas tér.

Felettünk van a földszinti rész, szintén két oldalról bejárattal. Itt található egy nagy nappali, amerikai konyha étkezővel, fürdő, WC, közlekedők, és egy külön szoba. Innen vezet egy lépcső a beépített tetőtérbe, ahol egy előtérből nyílik a zuhanyzós fürdőszoba, WC, két nagyobb, és egy kisebb szoba.

A házban kerámia burkolatokkal, illetve a szobákban laminált parkettával találkozhatunk.

Nyílászárók: hőszigetelt, fóliázott műanyag, redőnnyel ellátva.

A fűtésről és a meleg vízről gáz-cirkó gondoskodik, mely a 2012-ben történt külső belső felújítás során került szolgálatba. Ekkor kapta meg mostani modern külsejét, belsejét (festés, burkolás, szaniterek, díszkövek, nyílászárók cseréje, fóliázása, ellátása redőnnyel) A házban hűtő- fűtő klímák is beszerelésre kerültek. A felújítás a szuterén szintet nem érintette, mivel a szint használati jellege nem lett eldöntve.

A ház körbejárható, a hátsó részen van egy nagyobb füves, bokrokkal szegélyezett - a szabadidő eltöltésére alkalmas - terület.
A szomszédság csendes, barátságos.

Ingatlan adatok:

Telek: 545 m2

Alapszint/szuterén: tároló, kazánház, mosdó, WC, + 10 m2 boros pince

Földszint: előszoba, nappali, konyha-étkező, fél szoba, közlekedő, fürdő, WC, tároló, + 50 m2 terasz a ház 3 oldalán körbe

Emelet/beépített tetőtér: előtér, 2 egész, 1 fél szoba, fürdő (zuhanyzóval), WC.


Környék, közlekedés:
Érdliget 6.sz. forgalmi úthoz közel eső része, elérhető közelségben 3 vonatmegálló, Érd központ busz végállomás. Számos üzlet, áruház, benzinkút, szolgáltató a közelben. Iskola, Óvoda szintén 1 km-en belül.
Érdligeten jövőre adják át a Záportározó és Szabadidőparkot, ahol rövid séta után csónakázhatunk, lesz játszótér, kutyafuttató - mindez otthonunk közelében!

Ajánlom gyermekes családoknak, összeköltözőknek. Jó környék, igényes kialakítás, kedvező fenntartás, kiaknázható lehetőségek.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 175 m2
Méret tulajdoni lap szerint 545 m2
Teraszméret 50 m2
Eladási ár 36 500 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3+2 fél
Egész szobák száma 3 db
Félszobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Tájolás Dny
Ingatlan eladási ár
36 500 000 Ft
116 946
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!