A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Fiatalos lendület ízléses kivitelben!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%

1081 Budapest VIII. kerület

Megvételre kínálunk egy fiatalos, 1 szobás, 40 m2-es, tégla építésű, világos, ÚJSZERŰ ÁLLAPOTÚ gyöngyszemet VIII. kerület Kun utcában – Erkel-házban. Az ár tartalmazza a lakáshoz kötelezően tartozó TEREMGARÁZS helyet is!
Kiemelten ajánlom egyedülállóknak – kortól függetlenül, vagy fiatal pároknak, befektetőknek kiadási célból.
Az eladó sorba került lakás, keleti fekvésének köszönhetően, világos. Burkolata laminált padló. Ablakai kellemes, gondozott belső parkra tekintenek , műanyag kivitelezésűek. Konyhája a szobából nyílik, gépesített. A lakásból kifelé haladva jobb felől találjuk a tágas, kádas fürdőszobát. Konyhája, előszobája, fürdőszobája egyaránt járólapos burkolatot kapott.

Meleget télen házközponti fűtés biztosít – egyedi méréssel. Közös költsége mindössze 15.000 Ft, igen sok elemet tartalmaz.

A lakáshoz tartozik egy zárt teremgarázsban fenntartott parkolóhely, melyet a lakással együtt lehet csak megvásárolni – tetszés szerint akár ki is adható.
Az Erkel-ház 2009-ben került átadásra, minden elemében újszerű állapotú. Szép és gondozott belső parkkal, saját portaszolgálattal rendelkezik. Hívólifttel juthatunk fel az emeletekre. A 8. kerület Népszínház negyedében helyezkedik el, egy utcányira a Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézettől. 5 percen belül megközelíthető a 4-es metró II.János Pál pápa téri megállója. Bevásárlási lehetőségként a Teleki téri piacot ajánlom pár száz méternyi távolságra. További kényelmi szolgáltatások is könnyedén elérhetőek. Sokat utazók számára kőhajításnyira a Keleti-pályaudvar.

Jöjjön, nézze meg gyorsan és tegyen ajánlatot! HA MOST KIHAGYJA, UTÓBB FÁJLALJA!

Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással is megvásárolható. Amennyiben hitellel kapcsolatos kérdései vannak kollégánk készséggel ad ingyenes felvilágosítást, igény esetén a teljes körű ügyintézésben segít.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 40 m2
Eladási ár 26 500 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 3
Tájolás kelet

Helyiséglista

Szoba 27.5 m2
Konyha 4 m2
Fürdőszoba WC-vel 4.5 m2
Előszoba 4 m2
Ingatlan eladási ár
26 500 000 Ft
84 906
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!