A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Palotanegyedben 57nm-es különnyíló szobás lakás eladó

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%

1088 Budapest VIII. kerület

Eladó VIII. Palotanegyedben, az Astoria és így számtalan egyetem vonzásában egy felújítás előtt álló házban. A társasház jelenleg két szintes, közepes állapotban, de ez már nem tart sokáig, hiszen egy rövidesen induló tetőtérbeépítés után egy csodálatosan felújított, panorámaliftes, jó hangulatú társasházzá válik majd. Ebben mi az Ön haszna? Vásárolja meg ezt a lakást és csak a felújításnak köszönhetően már Önnek növekszik az értéke!

A társasház egy jó hangulatú, a Palotanegyed szíve felé vezető egyirányú kis utcában található és az Astoria közelsége miatt minden megtalálható a bevásárlási lehetőségek, az M2, és M3-as metróval pedig bárhova eljuthat, akár Buda vagy Pest felé veszi az irányt.

A lakás eredetileg két szobás volt, de a jelenlegi tulajdonos élt a lehetőségekkel és frappánsan két különnyíló szobát hozott létre, úgy, hogy még egy kis étkező saroknak is bőven jutott hely.

Mind a házban, mind a lakásban a közműveket már kicserélték, néhány éve műanyag nyílászárókat kapott a lakás, így legfeljebb a stílus adta különbségeket kell csak áthidalni.

A lakás rezsije könnyen kézben tartható, minden egyedileg mérhető.

Válassza ezt a lakást akár befektetésnek és két ELTE-s hallgató szívesen választja majd ezt a lakást albérletnek, vagy első lakásnak is kiváló lehet annak, aki nem tud lemondani a lüktető város hangulatáról!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 57 m2
Méret tulajdoni lap szerint 56 m2
Eladási ár 29 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2+1 fél
Egész szobák száma 2 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 2
Tájolás DK

Helyiséglista

Előszoba 4 m2
Fürdőszoba 7 m2
Konyha 8 m2
Étkező 8 m2
Szoba 6 m2
Szoba 6 m2
Szoba 14 m2
Ingatlan eladási ár
29 900 000 Ft
97 068
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!