A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

KIADÓ otthon / iroda a Mészáros utcában

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%

1016 Budapest I. kerület

KIADÓ az I. kerületben, Krisztinavárosban, egy rendezett épület II. emeleti lakása, akár otthon, akár iroda célra. 65m2-es, két szobás, klímás, cirkós. Autóbeálló tartozik a lakáshoz.

A kiadó lakás egy lift nélküli, függőfolyosós, karbantartott épület II. emeletén van, záró szinten. 65m2-es, két szobás, klímás, műanyag nyílászárókkal, délnyugati és nyugati szobákkal. Jelenleg csak a konyha berendezett, ill. a belső szobában van egy ágy, de a tulajdonos szívesen berendezi a lakást a bérlő kérésére, ez megegyezés tárgya. A melegről cirkóval, a hidegről klímával lehet gondoskodni. A klíma kültéri egységét a lakás feletti padlástérben helyezték el. A tárolást megkönnyíti a gardrób, ami szintén ablakos, ide szerelték be a cirkót.

Finanszírozás: a tulajdonos kéthavi kauciót és egyhavi bérleti díjat kér a bérlőtől. Az irányár nettó értendő, ha cég bérli ki, ill. az ár a bérlő bútorigényei szerint változhat. Vízórás lakás. A közös költség havonta 10 ezer Ft. A tulajdonos tud számlát adni. Az autóbeálló a ház kertjében ingyenes, egy autó számára.

Környék és közlekedés: a ház Krisztinaváros és Naphegy határán áll. A tömegközlekedés jól szervezett (villamos: 56 és 56A, busz: 16, 105, 178 és 916). Üzletek, óvoda, játszóház, gimnázium, szolgáltatók, orvosi rendelő található a közelben.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Facebook:
https://www.facebook.com/immo1ingatlan

További kínálatunk:
http://immo1.hu/kereses-iroda/9

Tekintse meg a referenciáimat és bemutatkozómat:
http://immo1.hu/uzletkoto/paricsy.aniko

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 65 m2
Kiadási ár 150 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 2
Tájolás Dny
Ingatlan kiadási ár
150 000 Ft
487
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!