A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Kockázatmentes befektetés!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1074 Budapest VII. kerület

Kockázatmentes befektetés!


A Belvárosban, szép külső és belső homlokzatú, csendes, zöld fákkal teli udvarú ház első emeletén eladó, egy teljesen felújított, 34 nm-s két szobás, világos, kertre néző, galériás, elektromos fűtéses, korszerű, divatos, modern konyhával és fürdőszobával felszerelt, hangulatos lakás.

Mindazok számára ideális döntés a megvásárlása, akik biztonságos, értékálló helyet keresnek pénzüknek, mert elhelyezkedése miatt, sosem kell félni attól, hogy nem lesz eladható vagy bármikor azonnal kiadható a lakás. Kockázatmentes befektetés.


A kis lakásokkal ellentétben nem érezni a lakásban sem a zsúfoltságot, sem a szük terek okozta nyomasztó érzést. A galériának köszönhetően még a vendégek számára is akad hely. A lakás adta lehetőségeket szinte maximálisan kiaknázták. A szobák ablakai egy csodálatos kertre nyílnak, az ágak szinte “benyúlnak” a lakásba, így a természettől sem kell teljesen elszakadnunk.

A színeket lakberendező segítségével választották ki, aminek köszönhetően a lakás minden helyisége külön életet él, mégis sikerült megtartani a harmóniát, összhangot.

A konyhabútor az ár részét képezi.Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége?
Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 34 m2
Eladási ár 26 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás Ény

Helyiséglista

Fürdőszoba WC-vel 4 m2
Konyha 8 m2
Szoba 10 m2
Szoba 12 m2
Ingatlan eladási ár
26 900 000 Ft
84 770
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!