A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Dunakeszi magyarság sétányon 2 szintes 4+1 fél szobás felújítandó családi ház Eladó!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%

2120 Dunakeszi

Dunakeszi magyar utcában eladó 2 generációs 2 szintes Iker házrész 1067, nm- telekkel! .A családi ház földszintjén található egy előszoba, melyen keresztül az amerikai konyhába érkezünk mely, tágas étkezővel egyben kialakítva. Az étkezőből közlekedőn keresztül jobbra nyílik egy nagyobb hálószoba, mellette pedig a kisebbik külön nyíló szoba található. A szobákkal szemben helyezkedik el a külön helyiségben található WC, fürdőszoba. A felső szintet az udvarból közelíthetjük meg külön feljárattal kialakítva. Az emeleten található szintén egy nagy étkező konyhával egyben kialakítva, melyből nyílik 2+ 1 fél szoba, mely szintén felújításra szorul. Fürdőszoba és WC emeleten is megtalálható. A lakás belmagassága 2,70, cm.

A telken még megtalálható egy kisebb épület 50, nm, valamint egy 60 nm, és pince.

A lakás helyiségei: 1 Előszoba + 4 szoba +1 fél szoba+ Konyha étkezővel+ 2 db+2 Fürdő szoba, + 2db WC.

Környék
Csendes családi házas kertvárosi környezetben található az ingatlan közelében 300 méteres körzetben, a buszmegálló, kis közért kettő darab, 5 perc sétára található. Parkolási lehetőség az udvarban és utcán egyaránt lehetséges. Közelben megtalálható több iskola, óvoda, orvosi rendelő, számos bevásárlási lehetőség.

Műszaki. A ház 1970 években téglából épült, tető, cseréppel fedett. A kerítés 50-cm magas beton alapzat zárt szelvény betettekkel készült, mely festést igényel. Bélelt kéménnyel rendelkezik így az ingatlanba gáz cirkó fűtés kialakítható. A fűtés jelenleg vegyes tüzelésű kazán biztosítja.

A lakást ajánlani tudom fiatal párok családok részére, vagy befektetés kiadás szempontjából kiváló lehetőség. Parkolás, utcán udvarban egyaránt lehetséges megközelíthetőség szempontjából kivalló.

Külső homlokzata átlagos állapotú.
A ház belső udvara tágas, kiváló elhelyezkedéssel.
A lakás minimális költséggel fenntartható, közművesített, egyedi mérésű órákkal felszerelt. Az udvarba található gáz a lakásba való kiépítésére van lehetőség.


Közlekedés: A környék gépkocsival és közösségi közlekedéssel egyaránt jól és gyorsan megközelíthető.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 240 m2
Méret tulajdoni lap szerint 1067 m2
Eladási ár 24 500 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 4+1 fél
Egész szobák száma 4 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet földszint
Tájolás Dny

Helyiséglista

Nyári konyha 50 m2
pince 60 m2
Ingatlan eladási ár
24 500 000 Ft
78 023
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!