A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

KIADÓ egy panorámás, emeleti, erkélyes, nappali és két hálószobás, szépen felújított, gépesített otthon

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%

1055 Budapest V. kerület

KIADÓ egy panorámás, emeleti, erkélyes, nappali és két hálószobás, átalakított, szépen felújított, gépesített otthon, több évre is.

A Kossuth téren kiadó, a Parlamentre, Dunára, a budai oldalra panorámás, IV. emeleti lakás egy szép, liftes, 1937-ben épült házban. A lakás 72 m2-es, felújított. A déli tájolású nappalihoz tartozik az erkély, a két hálószoba a csendes udvar felé néz. A szobák bútorozatlanok, a konyha bútorozott és gépesített. A kádas fürdőszobában van a mosógép és a szárítógép. A szobák berendezése igény szerint megegyezés tárgya lehet. A lakás melegéről házközponti fűtéssel, radiátor hőleadókkal gondoskodnak, a hűtésről klímával. Fa nyílászárók vannak. Vízórás, riasztóval védett lakás.

A lakás családnak és irodának is kiadó, minimum egy évre, háziállat nélkül.

Környék és közlekedés: a kiadó lakás az ún. Biarritz-házban van, a Kossuth téren. Rendezett, biztonságos, tiszta környék, a Parlament épülete miatt is kedvelt rész a turisták körében. Éttermek, bankok, üzletek, régiségkereskedések találhatóak a közelben. Legközelebb a rakparton is közlekedő 2-es villamos áll meg, a tér túloldalán pedig a 2-es metróra szállhatunk fel. Buszok: 15 és 115, troli: 70 és 78.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Facebook:
https://www.facebook.com/immo1ingatlan

További kínálatunk:
http://immo1.hu/kereses-iroda/9

Tekintse meg a referenciáimat és bemutatkozómat:
http://immo1.hu/uzletkoto/paricsy.aniko

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 72 m2
Kiadási ár 395 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+2 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 4
Tájolás dél
Ingatlan kiadási ár
395 000 Ft
1 258
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!