A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Új tulajdonosait keresi elárvult lakás Mátyásföldön!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%

1163 Budapest XVI. kerület

A XVI. kerületben Mátyásföldön, a Sashalmi hévtől pár percre egy magasföldszinti 64 nm-es ingatlan 10 lakásos társasházban, új tulajdonosát keresi.

A nagyszoba ablakából egy zöldövezeti csendes kis utca felett nézhetjük a napnyugtát, míg a konyhaablak és az egyik kisebb szoba egy csendes parkolóra néz.
A társasház négy emeletes, csúsztatott zsalus, kulturált és karbantartott. A házban 10 lakás található, a szomszédok csendesek és békesség szeretők.
A lakás a magasföldszinten található, ami a hőháztartás szempontjából is a praktikus, hisz a lakás „körbe van fűtve, hűtve”, és a ház házközponti fűtéssel rendelkezik. Ugyanakkor mindössze 10 lépcsőfokot kell megtennünk, ahhoz, hogy a bejárati ajtóhoz juthassunk.

A lakásba belépve kellemes hőfok uralkodik, a nyári kánikula ellenére is, mivel kelet-nyugat fekvésű, így élvezhetjük annak minden előnyét. Napfényes és békés hangulatot áraszt. Ugyanakkor minden helyiségben találhatók működő reluxák, ezért akár teljes sötétség is uralkodhat a lakásban. Szeparáltsága kiváló, hisz minden szoba és helyiség az L alakú előszobából megközelíthető, melyben egy hatalmas gardróbszekrény is helyet kapott, mely tárolásra alkalmas.
A lakásban a burkolat szép és karbantartott, a szobák parkettával burkoltak, az előszoba és konyha, a fürdőszoba járólappal burkolt. A fürdőszoba kicsit felújításra szorul, hisz még a régi csempézet található benne, ám a többi helyiség egy tisztasági festés után azonnal költözhető. A bejárati ajtótól jobbra helyezkedik el a tágas nappali, balra a konyha, illemhely és fürdőszoba található. Az előszoba végében két oldalt nyílnak a kisebb szobák. Az ablakok még a patináns régi állapotot tükrözik, kimondottan ajánlom azok figyelmébe, akik szeretik a jól bevált dolgokat, s nem a műanyag nyílászáró szerkezeteket.
A lakáshoz tartozik egy 4 nm-es pincerész is.

Ideális választás lehet fiataloknak, gyermekét egyedül nevelő szülőnek, egy vagy két gyermekes kis családoknak.
Idősebbeknek, akik végre nyugalomra vágynak és nem szeretnének sok „lépcsőt mászni”, hogy otthonukba jussanak.

Környék:

Az ingatlan pár perces vonzáskörzetében óvoda, általános iskola, több típusú áruház, gyógyszertár, .

Műszaki:
Nagyon alacsony rezsijű, a közösköltség, mely magában foglalja a fűtést, szemétszállítást, ház takarékosságot havonta mindössze 22 000 FT (télen is!), ezen felül már csak a villanyszámlát kell fizetni.


Közlekedés:
Közlekedés:
BKK:
H8 és H9 -es hév Sashalom állomáshoz közel
Busz: 44,45,276E
Éjszakai járatok: 908, 931

Autóval 5 -10 perc az Örs vezér tér, és 5 perc az M0-ás körgyűrű.


Finanszírozás:

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 64 m2
Eladási ár 21 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+2 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 2 db

További adatok

Típus csúsztatott zsalu
Emelet földszint
Tájolás kelet

Helyiséglista

WC 1 m2
Konyha 9 m2
Előszoba 7 m2
Fürdőszoba 5 m2
Szoba 11.5 m2
Szoba 11.5 m2
Nappali 20 m2
Ingatlan eladási ár
21 900 000 Ft
70 862
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!