A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

ZALAKAROS FREKVENTÁLT RÉSZÉN, A KÖZPONTBAN, GYÓGYFÜRDŐTŐL 7-8 PERCES SÉTATÁVOLSÁGRA, SZÉP ÁLLAPOTÚ, ÖNÁLLÓ FAHÁZAS NYARALÓ KEDVEZŐ ÁRBAN ELADÓ - GYÖNYÖRŰ, PANORÁMÁS TELEKKEL!!!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%

8749 Zalakaros

ZALAKAROS FREKVENTÁLT RÉSZÉN, A KÖZPONTBAN, GYÓGYFÜRDŐTŐL 7-8 PERCES SÉTATÁVOLSÁGRA, SZÉP ÁLLAPOTÚ, ÖNÁLLÓ FAHÁZAS NYARALÓ KEDVEZŐ ÁRBAN ELADÓ - GYÖNYÖRŰ, PANORÁMÁS TELEKKEL!!!

PRÉMIUM MEGBÍZÁS, KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!

Az ingatlan Zalakaros központjában, a gyógyfürdő, boltok, éttermek, cukrászda közelében, közkedvelt lakó és üdülőövezetében helyezkedik el.

Az ingatlan leírása:

A nyaraló a 80;-as évek elején, erős betontalapzatra, fából épült, hasznos területe nettó 55m2.

Az ingatlanba egy 16m2-es fedett teraszról jutunk be,ahol egy nappali-konyhával, kettő hálószoba, egy tusolós fürdőszoba-mellékhelyiséggel került kialakításra.

A nyaraló jó elosztású, műszakilag és esztétikailag is kiváló állapotban van, egy tisztasági festés után azonnal beköltözhető.

Nyílászárói fából készültek, zsalugáterrel szereltek.

Az ingatlant bevezetett víz, szennyvíz csatorna, és villany teszi komfortossá, fűtése jelenleg palackról működtetett gázkonvektorokkal történik, de a gáz telken belül van!!!

A telek a ház arányaihoz képest nagyobb méretű (1300m2), szépen parkosított, cédrusokkal - erdősávval szeparált, gyönyörű kilátással a Badacsonyra, ideális helye a kerti programoknak.

Az udvarban akár több autó együttes parkolása is kényelmesen megoldható.

Az ingatlan előnyei:
- Központban található
- Szép állapot
- Kiváló elérhetőség autópályán (lehajtótól 7-8 percre)
- Jó tömegközlekedés ( Buszpályaudvar 4-5percre)
- Közel a gyógyfürdő (gyalog 7-8 percre)

Ha valami igazán hangulatos, télen-nyáron használható nyaralót keres, ezt ne hagyja ki, higgye el, nem fog csalódni, nagyon jó ár-érték arányú ingatlant talált most magának!!!

Tulajdonviszonyai rendezettek, azonnal birtokba vehető!

Egy kis helytörténet:

Zalakaros egy üdülőváros Zala megye Nagykanizsai járásában, a Zalaapáti-hát területén. A megye délnyugati részén, Keszthely és Nagykanizsa között fekszik, a településen működő termálfürdőnek köszönheti idegenforgalmát. A Magyar Fürdővárosok Szövetségének tagja. Kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében Magyarország 8. legnépszerűbb települése. A városban polgárőrség működik.

A Gránit Gyógy- és Termálfürdő nemzetközi hírű gyógylétesítmény. Vizére szénhidrogén kutatófúrás során találtak rá 1962-ben. Gyógyvize: 2000 méter mélyből fakadó 96 C°-os hőmérsékletű. Összetétele és a vízkészlet nagysága miatt a legjelentősebbek egyikének tartják. Vízösszetétele: alkáli-kloridos, hidrogénkarbonátos gyógyvíz, melyben jód, bróm, kén és fluor együttes jelenléte egyedülálló vízösszetételt képez Európában. A vízben megtalálható kémiai elemek még a kálium és nátrium, magnézium, vas, mangán, metabórsav, metakovasav és szabad szénsav. Termálvize: a felső pannon rétegbe fúrt 2 db, a fürdő tulajdonában álló kút termelte 53 C°-os víz, összetétele szerint nátriumkloridos, hidrokarbonátos. Krónikus nőgyógyászati betegségek, fogágy megbetegedése, Mozgásszervi panaszok (idült gyulladásos ízületi betegségek), sebészeti mozgásszervi károsultak utókezelését, bőrgyógyászati problémák kezelését segíti elő.


A ház kulcsa nálam van, előzetes időpont- egyeztetés után tudom mutatni.
Kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal, hívjon akár hétvégén is!

Üdvözlettel:

Pék Gábor
Immo1 Elit Üzletkötő

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 65 m2
Teraszméret 16 m2
Eladási ár 6 500 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+2 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 2 db

További adatok

Ingatlan eladási ár
6 500 000 Ft
21 412
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!