A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

A Prestige-ben kicsiben is presztizs élni

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%

1138 Budapest XIII. kerület

Az eladásra kínált lakásban jelenleg átalakítási munkálatok zajlanak, hogy új tulajdonosának még komfortosabbá tegyék azt.
Az 1 szobás lakásban kialakításra kerül plusz egy hálószoba illetve egy gardrób is.

A lakáshoz tartozik egy garázsbeálló, ami 3M Forintért megvásárolható.

A közös költség 30 ezer Forint, amely korlátlan légkondicionáló használatot, wellnes részleg használatot (medence, 2 féle szauna, gőzkabin, fittness terem), valamint a lakópark szolgáltatásokat: portaszolgálat, ruhatisztító és takarító szolgálat, gondnoki szolgálat tartalmazza.

A lakópark:
A Duna Plaza mögött a Duna parton 4 egyedi stílusú, 7-8-9 szintes torony épült fel, amelyben összesen 127 db, 32-133 nm-es lakás kapott helyet. A tervezők egy impozáns, külföldön már jól ismert, "waterfront" épületegyüttest álmodtak a helyszínre. Az épület megálmodói amerikai és nyugat-európai példákat alapul véve, modern, praktikus, - ergonómiai szempontokat is ötvöző lakásokat alkottak. A 3 méter belmagasságú, kétoldalú panorámával rendelkező, padlótól a plafonig érő, nagy üvegfelületű lakóterek világos belső tereket biztosítanak.
A lakások luxus kivitele mellett a lakóknak olyan szolgáltatásokat kínálnak, amelyek maximálisan kiszolgálják az igényeket. Kávézó, étterem, többtípusú szauna, kültéri medence, fitneszterem, yacht kikötő mind a kényelmet és a komfortot szolgálják. Az itt lakóknak nem kell aggódniuk a szobanövények locsolása, kis házi kedvenceik gondozása, vagy akár az ingek vasalása miatt sem.

A közlekedés:
A 3-as metro alig 3 percnyi sétára a Duna Plázánál (Gyöngyösi u) található.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 42 m2
Teraszméret 33 m2
Eladási ár 35 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás kelet
Ingatlan eladási ár
35 900 000 Ft
114 328
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!