A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Oktogon mellett, napfényes, csendes, 3 szobás lakás!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1067 Budapest VI. kerület

VI. Oktogontól pár percre, az Eötvös utcában, az 1910-ben, szecessziós stílusban épült Szigeti-házban eladó egy V. emeleti, napfényes lakás!

Az 55 nm-en jelenleg egy nappali és két hálószoba kapott helyett. A lakáson belül minden fal mozgatható, így igény szerint könnyen átalakítható! A DK-DNY-i tájolásnak köszönhetően rendkívül világos a lakás! Mivel udvarra néz kifejezetten csendes is! Az épület a 4. emeletig liftes, ehhez az ingatlanhoz még egy emeletet gyalog kell megtenni.

Műszaki információk:

Az épület kifogástalan állapotban van, csak kisebb esztétikai felújítás szükséges még. A gondozott belső kert igazi ritkaság, növeli az esztétikai élményt!
A lakásban új ablakok vannak, a többi helyiség felújításra szorul! A közös költség: 16.000 Forint vízzel és felújítási alappal együtt! A fűtés jelenleg olajradiátorokkal történik.

Környék - közlekedés:

Az épület a Nyugati Tér és az Oktogon között található, Westend 5 perc, élelmiszerboltok, Spar, éttermek, pékség, 0-24 gyógyszertár, rendelő gyalogos távolságon belül!

Finanszírozás: Az ingatlan tehermentes, készpénzzel és pénzintézeti hitellel is megvásárolható!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 55 m2
Eladási ár 27 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2+1 fél
Egész szobák száma 2 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 5
Tájolás Dny
Ingatlan eladási ár
27 900 000 Ft
89 521
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!