A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Oktogon mellett, napfényes, csendes, 3 szobás lakás!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1067 Budapest VI. kerület

VI. Oktogontól pár percre, az Eötvös utcában, az 1910-ben, szecessziós stílusban épült Szigeti-házban eladó egy V. emeleti, napfényes lakás!

Az 55 nm-en jelenleg egy nappali és két hálószoba kapott helyett. A lakáson belül minden fal mozgatható, így igény szerint könnyen átalakítható! A DK-DNY-i tájolásnak köszönhetően rendkívül világos a lakás! Mivel udvarra néz kifejezetten csendes is! Az épület a 4. emeletig liftes, ehhez az ingatlanhoz még egy emeletet gyalog kell megtenni.

Műszaki információk:

Az épület kifogástalan állapotban van, csak kisebb esztétikai felújítás szükséges még. A gondozott belső kert igazi ritkaság, növeli az esztétikai élményt!
A lakásban új ablakok vannak, a többi helyiség felújításra szorul! A közös költség: 16.000 Forint vízzel és felújítási alappal együtt! A fűtés jelenleg olajradiátorokkal történik.

Környék - közlekedés:

Az épület a Nyugati Tér és az Oktogon között található, Westend 5 perc, élelmiszerboltok, Spar, éttermek, pékség, 0-24 gyógyszertár, rendelő gyalogos távolságon belül!

Finanszírozás: Az ingatlan tehermentes, készpénzzel és pénzintézeti hitellel is megvásárolható!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat.

Az Árminimum megmutatja, hogy az Önnek tetsző ingatlant ki hirdeti a legolcsóbban. Ez több millió Forint megtakarítást jelenthet. Ezen felül egy helyre összegyűjti az ingatlanról készült elérhető képeket és leírásokat. Mindezt ingyen.

www.arminimum.hu

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 55 m2
Eladási ár 27 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2+1 fél
Egész szobák száma 2 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 5
Tájolás Dny
Ingatlan eladási ár
27 900 000 Ft
87 294
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!