A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Frissen felújított, 3 szobás, 2 fürdőszobás, bútorozott KIADÓ lakás a Falk Miksában!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1055 Budapest V. kerület

KIADÓ az V. kerületben, a Falk Miksa utcában egy liftes épület V. emeletén lévő, frissen felújított, 95 m2-es, 3 szobás, két fürdőszobás, bútorozott lakás.

A hatemeletes, liftes ház 1910 körül épült, jó állapotú. A kiadó lakás az V. emeleten található, két nagy szobája délkeleti fekvésű, utcára néző, a régi konyhából kialakított csendes hálószoba az udvarra néz. Egy éve újították fel a lakást. Átalakították az alaprajzi elrendezést, kicserélték a vezetékeket, felújították a szép, régi, fa nyílászárókat, cirkót szereltek be radiátor hőleadókkal. Felcsiszolták a parkettát, festettek, és új konyhabútort szereltek be, gépekkel együtt.

A felújítás során megőrizték a lakás polgári hangulatát, azzal együtt, hogy műszakilag már megfelel a mai elvárásoknak. Előnyös a két fürdőszoba, és a három különnyíló szoba. Világos színeket, minőségi burkolatokat választott a tulajdonos.

A lakás több évre is kiadó. Családok és cégek számára is kiadó a lakás.

Finanszírozás: a tulajdonos számlaképes. A bérleti szerződés aláírásakor egy havi bérleti díjat, egy havi közös költséget (20 ezer Ft) és kéthavi kauciót kér a Bérlőtől.

Környék és közlekedés: a ház a Falk Miksa utcában van, közel a Jászai Mari térhez. Régiségkereskedések, színház, éttermek, kávéházak, könyvesboltok jellemzik a szűk környéket. A tömegközlekedés jól szervezett, a közelben felszállhatunk a 4-es és a 6-os villamosra, a 9-es buszra, ill. a Nyugati téren számos más buszjáratra és a 3-as metróra is.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Facebook:
https://www.facebook.com/immo1ingatlan

További kínálatunk:
http://immo1.hu/kereses-iroda/9

Tekintse meg a referenciáimat és bemutatkozómat:
http://immo1.hu/uzletkoto/paricsy.aniko

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 95 m2
Kiadási ár 360 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 5
Tájolás DK
Ingatlan kiadási ár
360 000 Ft
1 155
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!