A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

JelentkezemMiért változtassak?

Mert  kevesen mernek, és tudnak változtatni – nekem sikerült!

Többen „elástak” már, két év munkanélküliség, rengeteg önéletrajz elküldése állt a hátam mögött. Épp a házam eladásán gondolkoztam, hogy egyről-kettőre jussak. Találtam egy ingatlanos szórólapot a postaládámban…”hívjon bizalommal: Dósa András irodavezető…telefonszám….”

Felhívtam, eljött, beszélgettünk, mert tudni akarta miért akarom eladni a házat. A vége az lett, hogy lett egy tuti munkahelyem, a házam is megmaradt, és jól élek. Néhány hét alatt már adtam el ingatlant, nem is egyet, és ezt a sorozatot nem is szeretném megtörni.

Miért igen?

Alkalmazottból lettem vállalkozó, kár, hogy nem léptem előbb…. Az IMMO1-nél megbecsülnek, mind emberileg, mind anyagilag. Nem számít hány éves vagy, honnan jöttél, itt a teljesítményed alapján jutalmazod magad! Mert te döntöd el, mennyit akarsz keresni! Nem stresszelek, jól élek. Folyamatosan képeznek, átadják tapasztalataikat, minden támogatást megkapunk a sikeres munkához. IGEN, ez az a cég, ahol mindenki jól jár!

Hogyan lesz több pénzem?

Aki IMMO1-es, annak ez nem kérdés. Kíváncsi vagy?

Mit szólnak a többiek?

A családom, és ismerőseim egy újabb próbálkozásnak tekintették, nem hittek benne, hogy jól is kijöhetek ebből. Mostanra viszont bennük ez átalakult elismeréssé, tiszteletté, csodálattá.

Legjobban Kovács Tibor szavainak örültem az első adás-vételi után: „Tudtam, hogy megcsinálod!”

Sikerülne nekem is?

Erre én sem tudtam a választ az elején. Elkezdtem, bíztam magamban, a célom, hogy újra családfenntartó legyek, motivált. Nyitott voltam a változásokra, és jó helyre, jó emberek közé pottyantam.

Miért változtassak?

A változás mindig valami újat, valami mást hoz az eddigiekhez képest.

Én azért változtattam, mert szerettem volna több időt szánni magamra, a családomra, illetve érezni azt, hogy ha többet dolgozok, akkor az a keresetemben is látszik.

Emellett jó érzés és örömmel tölt el, hogy részese lehetek  nap, mint nap mások örömének, amikor sikerül eladni a házat, helyette egy újba költözni vagy megtalálni az első saját otthont.

Miért igen?

Mert jó a csapat. Mert magamnak oszthatom be az időmet. Mert több időm van a családomra, mint korábban. Mert magamért csinálom és nem azért mert más kéri.

Lényegében ezek után inkább az a kérdés, hogy miért ne csinálnám?

Hogyan lesz több pénzem?

Támogat a vezetőm, támogatjuk egymást a munkatársakkal, egyre nagyobb a tapasztalatom. És ha még ennél is több kell, akkor bátran ajánlom az Immos1-es tanfolyamokat, ami nem csak az elméletről szól, hanem bőven vannak gyakorlati példák is, amik rendkívül jól beépíthetőek, hasznosíthatóak a mindennapi munkánk során!

Mit szólnak a többiek?

Nem a többiek miatt csinálom. Az a fontos, hogy én szívesen csinálom, és nem az, hogy más mit szól hozzá. De ha tudok nekik segíteni eladni a házukat vagy épp megtalálom Álmaik Otthonát jó áron, rövid időn belül? Akkor meg nem is kérdés, hogy mit szólnak hozzá!

Sikerülne nekem is?

Miért ne? Már többeknek sikerült, akkor nekem miért ne sikerülne? Persze ez sem megy munka nélkül. Itt azonban a normál, 8 órás munkahellyel szemben, érzékelhető a befektetett munka és a megtérülés aránya is!

Miért változtassak?

„Csak az él, ami szüntelenül képes megújulni! A rutin: halál. A megszokás: lassú halál!”

Mert a változás – bár sokszor félelmetesnek és bizonytalannak tűnik – mindig rengeteg pozitív dolgot is tartogat! Én azért váltottam egy másik ingatlan közvetítő cégről, mert úgy éreztem, szakmailag nem tudok tovább fejlődni.  Itt néhány hónap alatt olyan módszerekkel találkoztam, amikről az elmúlt években soha sem hallottam, és látom, ez még csak a kezdet!

 

Miért igen?

Mert az Ügyfél és az Értékesítő is fontos, nem csak a profit!

Mert a fejlődési lehetőség folyamatosan biztosított. A vezetésre mindig lehet számítani!

 

Hogyan lesz több pénzem?

Itt figyelnek arra miben vagyok jó és miben kell még fejlődni.  Ha valamiben elakadok, van megoldás! Nem csak azt mondják, meg mit kell tenni, hanem a hogyanban is kapok segítséget.

Ez után már csak egy kis szorgalom és kitartás kell, akkor az eredmény nem marad el!

 

Mit szólnak a többiek?

Igazából ez egyre inkább nem érdekel! Mindig vannak „huhogók”! Ha bízol magadban, hiszel abban, amit csinálsz és azt őszintén és hivatás tudattal teszed, eredményes leszel!

Akinek igazán fontos vagy, az bízik benned, támogat, és nem kritizál!

 

Sikerülne nekem is?

Miért ne? Próbáld ki magad és kiderül mire vagy képes!

Nem egyszerű szakma, de kitartással, szorgalommal sikeres és eredményes lehetsz!

 

Jelentkezem

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!